nitroo Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Masz B6 i kierownicę z B7? Jeśli tak, to masz za słabe radio do teho zestawu. Przez ori BT nie można streamować muzyki.
Paul Anders Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Mam b7, modul chce uzywac do rozmów telefonicznych a nie do streamowania
andrew01 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czy orientuje się ktoś czy stara kierownica multifunkcyjna z B6, czteroramienna, będzie współpracowała z radiem BNS? Chodzi w zasadzie jedynie o dwa górne przyciski z prawej strony (głośność) oraz dwa górne z lewej (zmiana stacji / utworu). Dolne przycisku pozostałyby do obsługi telefonu.
Rafik 47 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam, czy ktoś miał problem ze sterowaniem radia z kierownicy który stał się nagle a więc radio 2 din android, wszystko działo, wyjąłem radio w celu podłączenia wzmacniacza anteny i pomyliłem przewody zamiast podłączyć do niebieskiego z radia podłączyłem do niebiesko białego, coś zaiskrzylo i od tej pory brak sterowania z kierownicy i nie włącza nie wyłącza się po wyjęciu kluczyka, bezpiecznik 39 wymieniłem na nowy. Pomoże ktos
Rekomendowane odpowiedzi