sk8rudex Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Cześć.. Mam pytanie, ponieważ mam do wymiany jeden drążek kierowniczy i jedną końcówkę, ale nie będę się rozdrabniał i za jednym zamachem chcę wymienić 2x drażek i 2x końcówkę. Trochę budżet mnie hamuje, bo ostatnio też zawias kupiłem. Moje pytanie czy jak kupię końcówki lemfordera to mogę drążki kupić trw lub ruvile (tańsze)? Muszę na czymś trochę zaoszczędzić bo za komplet lema zapłacę ponad 400zł, a chciałbym wydać około 300zł... Warto tak kombinować? Czy może lepiej komplet cały TRW wziąć? A może macie jakieś inne propozycje? Pozdrawiam. Edytowane 25 Marca 2015 przez sk8rudex
Mesiah Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Wrzuciłem niedawno drążki ruville i są na prawdę spoko. Co do końcówek polecam swaga i rts. Obie firmy robią po 70tyś i kosztują ok 65zł/szt.
sk8rudex Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Gdzie dostane te RTS'y? Co sądzicie o Moog? Edytowane 25 Marca 2015 przez sk8rudex
Mesiah Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Moog jest ok ale podobno mocno się pogorszył i to już nie to. Bardzo dużo osób poleca swaga a ja polecam rts. Napisz do Dzika z forum.
sk8rudex Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 Polecasz końcówki RTS, a jak z drążkami tej marki,? Widzę, że też cenę mają dobrą..
Mesiah Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 O drążkach się nie wypowiem ale myślę, ze warto w ciemno brać komplet drążek + końcówka tej firmy.
Rekomendowane odpowiedzi