MŁODZIAN Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 witam muszę się wziąć w końcu za nagłośnienie w samochodzie bo jak kupiłem audi okazało się że ktoś wcześniej wyciągnął suba z bagażnika więc mam tylko nagłośnienie w przednich drzwiach. moje pytanko brzmi jaki mam zamontować sub czy są jakieś różnice co do roku czy coś w tym rodzaju.oryginalne nagłośnienie nokia
muunv Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Może warto kupić coś mocniejszego skoro i tak oryginału nie ma?
MŁODZIAN Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 nie potrzebuje właśnie czegoś mocnego tylko chcem żeby grały mi wszystkie głośniki mam gdzieś nawet jakąś tube blaupnkt ze wzmacniaczem z poprzedniego samochodu ale nawet szkoda mi miejsca w bagażniku żeby to tam włożyć
czester11 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Mogę ci swojego oddać nokia. Muszę tylko go zdemontować
MŁODZIAN Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mogę ci swojego oddać nokia. Muszę tylko go zdemontować możemy się dogadać żeby podłączyć pod nie fabryczne radio to dodatkowo muszę kupić przejściówkę do radia
czester11 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mogę ci swojego oddać nokia. Muszę tylko go zdemontowaćmożemy się dogadać żeby podłączyć pod nie fabryczne radio to dodatkowo muszę kupić przejściówkę do radiaTak
MŁODZIAN Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 możecie mnie oświecić? jak mam takie radio to muszę kupić taki adapter żeby aktywować tył?
Rekomendowane odpowiedzi