przemmusz Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Witam! Mam problem, ponieważ sam zabrałem sie za wymiane zawieszenia seryjnego na sportowe i przy skręcaniu nakrętki na trzpeń amortyzatora(nakrętka, która dociska poduszkę amortyzatora do sprężyny) nie podokręcałem ich tylko ustawiełm je "na oko". Po złożeniu i zamontowaniu wyjechałem z garażu i zaczęło się.... puka mi z każdej strony. Słychać jakby trzpień uderzał o kielich amortyzatora. Czy niedokręcona nakrętka trzpienia amortyzatora daje takie objawy?????
jacek70 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Wszystko możliwe. Musisz jeszcze raz sprawdzić i podokręcać zawias.
przemmusz Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 juz mi sie nie chce kolejny raz wyciągać całego zawieszenia wiec jutro odstawiam go do mechanika i zobaczymy co z tego wyjdzie
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 bankowo będzie Ci się tłuc jak rozwalony zawias
BARTEKAUDI Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) U mnie był nie dokręcony i cały czas stukał Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez BARTEKAUDI
Rekomendowane odpowiedzi