easymoonrider Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cześć. Mam problem z lampami 8E0941003 F. Prawa świeci nisko (od strony dolotu powietrza). Wydaje mi się, ze nie działa w niej silniczek. Manualnie też nie mogę jej ustawić. Dodatkowo lewa strasznie mi paruje. Czy orientuje się ktoś jaka jest cena takich ORYGINALNYCH lamp lub zna rozwiązanie mojego problemu?
tomekhxc Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 a co tam masz xenon czy zwykłe , może silniczek padł
easymoonrider Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 a co tam masz xenon czy zwykłe , może silniczek padł to są chyba zwykłe.
Fido Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Manualnie to znaczy ? Pokrętłem w kabinie czy kluczem w regulacji lampy ???
easymoonrider Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Manualnie to znaczy ? Pokrętłem w kabinie czy kluczem w regulacji lampy ??? Elektrycznie w ogóle nie reaguje, a kluczem w regulacji jest już na maksa. Możliwe, że z tym ślizgiem, w którym siedzi lampa jest coś nie tak? Lampa delikatnie się rusza. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez easymoonrider
Fido Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Elektrycznie w ogóle nie reaguje Elektrycznie jest przy zwykłych żarówkach jak i przy ksenonach. Zapytam raz jeszcze. Masz pokrętło regulacji w kabinie przy włączniku świateł ???
easymoonrider Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Elektrycznie w ogóle nie reaguje Elektrycznie jest przy zwykłych żarówkach jak i przy ksenonach. Zapytam raz jeszcze. Masz pokrętło regulacji w kabinie przy włączniku świateł ??? tak. Mam pokrętło.
tomekhxc Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) to silniczek masz padnięty Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez tomekhxc
easymoonrider Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czy silniczek odpowiada za inną regulację niż regulacja manualna śrubą w lampie? Śrubą w lampie mam podniesione na maksa, ale silniczkiem nic nie reaguje. Czy naprawa silniczka pozwoli dodatkowo podnieść światło? Dodam, że prawe światło drogowe (długie) świeci na równi z lewym. Problem jest tylko ze światłem mijania.
Rekomendowane odpowiedzi