petrosdbz20 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Sorki, jeśli temat w złym miejscu. Mam a4 b5 z 97r. Wczoraj chciałem sprawdzić działanie alarmu, więc zamknąłem samochód pilotem, padł sygnał dźwiękowy i odczekałem 30s. W kokpicie migała kontrolka. Uderzałem w drzwi, kołysałem autem, kopałem w koła i nic. Nie działa?
maniekaudia4 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) sensory masz w środkowych słupkach wykrywają ruch w wewnątrz powinien być jeszcze przycisk w środkowym słupku do dezaktywowania alarmu przy przechyłach Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez maniekaudia4
wojtek79 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 zamknąłem samochód pilotem, padł sygnał dźwiękowy i odczekałem 30s Zrób jeszcze raz to samo a następnie otwórz zamek ale kluczykiem (nie pilotem) i otwórz drzwi - alarm powinien zadziałać.
petrosdbz20 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Okazało się, że otwieranie/zamykanie kluczykiem nie działa. Mogę kręcić nim w nieskończoność i nic się nie dzieje. Udało mi się tylko uruchomić alarm, kiedy zostawiłem jedną osobę w zamkniętym samochodzie i spróbowała ona wyjść. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez petrosdbz20
Rekomendowane odpowiedzi