Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Ja jutro przed południem będę jechał A4ką do Mysło więc sprawdzę co i jak to są zupełnie inne realia przed południem a w godzinach szczytu nie ma co pier**lić psa w jego chorą dupe dacie rade Miron wybawca wyprowadzi Was z największej opresji
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Ja jutro przed południem będę jechał A4ką do Mysło więc sprawdzę co i jak to są zupełnie inne realia przed południem a w godzinach szczytu nie ma co pier**lić psa w jego chorą dupe dacie rade Miron wybawca wyprowadzi Was z największej opresji Dokładnie ... Każdy jedzie jak chce ... Ja wiem co sie dzieje w piatki na A4 na bramkach jak wracam z roboty a co dopiero jak jeszcze robią.... Pykne se wycieczkowo bokami na ecodrivingu i bede saczył zimne lane jak dojadą korkowicze... [emoji12]
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l to dzięki za wyczerpującą odpowiedź Ucho, ja 16:15 jestem monter - po blancie
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Ja jak na razie nikogo nie wiozę więc mogę Cię zabrać Ufff przynajmniej nie będę jechał kozą to dzięki za wyczerpującą odpowiedź Ucho, ja 16:15 jestem monter - po blancie Zostaw coś na śniadanie
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Panowie info z a4 teraz rozkładali pachołki na Krk,ale wygląda na to ze będą dwa pasy Pajda za sprzęt mi auto myjesz To kto którędy jedzie???? ciesz się bo muzyka bedzie na grubo a że masz koze to akurat dobrze że wziołeś sprzęt bo tak to beda myśleli że jedziesz na glebie
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Ja jak na razie nikogo nie wiozę więc mogę Cię zabrać Ufff przynajmniej nie będę jechał kozą to dzięki za wyczerpującą odpowiedź Ucho, ja 16:15 jestem monter - po blancie Zostaw coś na śniadanie Don't worry by happy
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Mario,Arturoo którędy chcecie jechać? Miszka też będę chciał się wyrobić na 16 tą
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l Ja normalnie knurów mikołów tychy oświecim bieruń zator czy jakoś tak podobnie. Zwykła droga ale sie jedzie ... A nie stoi do bramek a potem na zwężkach i ekonomiczniej i przyjemniej szczególnie że mam wolne i mi to lotto ...
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l ja jade chełmek , libiąż, babice -> ZATOR https://www.youtube.com/watch?v=YSe4u_vHpqw
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l ja jade chełmek , libiąż, babice -> ZATOR https://www.youtube.com/watch?v=YSe4u_vHpqw w tej piosence najlepszy jest teledysk hehe podoba mnei sie megan miron gadales zeby podstawili nam bramki? bo patrzalem na str zatoru i tam zrobili jakies indianskie namioty mam nadzieje ze nie na boisku to zrobili...
Opublikowano 11 Czerwca 201511 l ja jade chełmek , libiąż, babice -> ZATOR w tej piosence najlepszy jest teledysk hehe podoba mnei sie megan pamiętasz co Ci ostatnio o niej mówiłem ? miałem ją.....