Opublikowano 14 Czerwca 201511 l W końcu dotarliśmy ale zawał dalej nie odpuszcza masakra z tym waszym piciem No i jak zwykle wielkie dzięki za bezpieczny weekend Grunt to wiedzieć kiedy przestać
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Dimek...dalej Cię "ciśnie"?? ja niestety Czamu kaś nie jedziesz?? Choby do świyntego spokoju
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Dimek...dalej Cię "ciśnie"?? ja niestety Czamu kaś nie jedziesz?? Choby do świyntego spokoju do jutra przejdzie abo mnie wywiezą
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l thx wszystkim Myśmy też mieli parasoltylko z kad on tam się wziol no własnie o ten parasol chodzi , co za sciul go tam targał i po co musieli my go targać na zot , a menagerka była nieźle wkurwiona i szukała pan M. i jak to ładnie powiedziała " że spierdolił z samego rana"
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l thx wszystkim Myśmy też mieli parasoltylko z kad on tam się wziol no własnie o ten parasol chodzi , co za sciul go tam targał i po co musieli my go targać na zot , a menagerka była nieźle wkurwiona i szukała pan M. i jak to ładnie powiedziała " że sp***dolił z samego rana" 1. no nie dziwię się, bo sam widok tej betonowej podstawy już u mnie od samego patrzenia powodował ból pleców 2. :polew:
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Przed 11 tą menadżerka wpadła z ryjem ale z ryjem o co ? że szukała ciebie , i że co robi ten parasol na werandzie ?
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Autor thx wszystkim Myśmy też mieli parasoltylko z kad on tam się wziol no własnie o ten parasol chodzi , co za sciul go tam targał i po co musieli my go targać na zot , a menagerka była nieźle wkurwiona i szukała pan M. i jak to ładnie powiedziała " że sp***dolił z samego rana" no to na serio widać miała zły dzień jutro jak będzie dzwonić to jeszcze ja ją opir.. dole i jeszcze może jakieś odszkodowanie od nich wyciągne Powiem że domki są stare, zdewastowane i nie spełniają żadnych norm do zamieszkania i wymagają generalnego remontu Powiem że drzwi nam się zacieły nie mogliśmy wyjść przez kilka godzin i przyszło kilka osób z tych prywatnych domków podstawili nam parasol i z narażeniem swojego zdrowia musieliśmy opuszczać domek zjeżdżając po parasolu który też nie spełnia żadnych norm i ma już niekatualne certyfikaty dopuszczenia do użytku Tradycyjnie chciałem wszystkim podziękować za mega frekwencje, atmosfere imprezy, kupę śmiechu i za mega udany choć męczący wekend oraz nielicznym dziękuję za podtrzymanie tradycji zlotu czyli meczyk - tu ukłon dla SK bo bez nich meczu by nie było chyba że jeden na jednego. No i sprawa ostatnia z mojej strony (nie koniecznie pozytywna) Ktoś to nazwie zrzędzeniem, ktoś czepianiem się a ktoś jeszcze inaczej ale jako zgrana ekipa chyba mogę sobie na kilka szczerości pozwolić. Niektóre zachowania rozczarowywały i biły po oczach: - rozumiem iść nad rzekę, bawić sie , imprezować ale pojawiając się w miejscu publicznym, gdzie odpoczywają inni (tym bardziej z dziećmi) używanie co drugie słowo na cały głos"k**wa" albo bieganie bez gaci mając 30 lat na karku to moim zdaniem zachowania największego marginesu, które gdzie jak gdzie ale na takich imprezach miejsca mieć nie powinny - oddawanie moczu w odległości 1 metra od miejsca gdzie wszyscy siedzą i jedzą - bez komentarza Jeżeli tylko mnie tego typu sytuacje rażą - to niech wam to jednych uchem wpadnie drugim wypadnie - dla mnie to nie jest temat do jakiś prywatnych pretensji czy obrażania Ps. sory Ucho Natomiast ja sobie nie wyobrażam że wypoczywam z rodziną nad wodą i wbija mi się ekipa z tak marginesowym zachowaniem kilka metrów dalej i też cięzko mi sobie wyobrazić że ta nasza tradycyjna impreza będzie rosła w siłę i przyciągała nowe osoby przy pewnych sytuacjach, które miały miejsce - szanujmy się nawzajem Tak czy siak - ja raz jeszcze szczerze Wszystkim dziękuję bo jako całokształt jak zwykle było GRUBO w pozytywnym tego słowa znaczeniu a jeżeli ktoś dał d*py na tej imprezie to oczywiście pogoda - mecz i bez deszczu Edytowane 14 Czerwca 201511 l przez miron78
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością humoru, "towarzystwa" i żarcia
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l ta impreza miała jeden minus.... za szybko zleciała ...też to zauważyłeś...
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować to nie chcę znać ceny zlotu