Mario82A4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 No to za tydzień u nas , Mam nadzieję że w takim samym składzie albo większym
miferA4B5 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Musze tez kiedys zajrzec do was na tego spota Edytowane 1 Grudnia 2014 przez miferA4B5
miferA4B5 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) No niestety ten tydzien robie popoludniowki Chyba, ze bede mial wolne to podjade moze komus sie spodobaja moje felgi to sprzedam xd Edytowane 1 Grudnia 2014 przez miferA4B5
Mario82A4 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 No i piątek sie zbliża , kto sie pisze na piątek ?? Ja powinienem być
kaka188 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 ja jeszcze nie wiem czy dam rade. Dzisiaj prawdopodobnie strzeliła mi pompa paliwa bo auto nie chce zapalić :/ jutro się dowiem co mu dolega
Mario82A4 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 ja jeszcze nie wiem czy dam rade. Dzisiaj prawdopodobnie strzeliła mi pompa paliwa bo auto nie chce zapalić :/ jutro się dowiem co mu dolega Uuuuu nie dobrze , do piątku jeszcze całe dwa dni
kaka188 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) ja jeszcze nie wiem czy dam rade. Dzisiaj prawdopodobnie strzeliła mi pompa paliwa bo auto nie chce zapalić :/ jutro się dowiem co mu dolega Uuuuu nie dobrze , do piątku jeszcze całe dwa dni noo:/ myślałem, że to akumulator siada ale nawet z kabli nie chciał odpalić. Jutro mój mechanik ma się za niego zabrać Kuba pora zmienić marke na inna hehe ta ;] kupie Dacia Logan;] ja niestety nie dam rady przyjechać w piątek. Auto stoi na warsztacie. Przyczyną awarii jest pompa paliwa:/:/ zamówiona jest w aso audi i będzie dopiero w przyszłym tygodniu środa/czwartek:/ Edytowane 5 Grudnia 2014 przez kaka188
gowor86 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 To ktoś z piotrkowa się wybiera na spota dzisiaj???
Mario82A4 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 To ktoś z piotrkowa się wybiera na spota dzisiaj??? Adikk i minibe a wy wybieracie się do nas do Tomaszowa ??
Adikk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja niestety nie dam rady ,wpadniemy za tydzien do Piotrkowa a nasepnym razem zawitamy do was ;D
Mario82A4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 A co tu taka cisza ? Kuba i jak zrobiłeś auto ?
kaka188 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) A co tu taka cisza ? Kuba i jak zrobiłeś auto ? jeszcze czekam. Może jutro może dojdzie pompa bo jest zamówiona z niemiec. Mam nadzieje, że zdążę go zrobić do piątku. Na szczęście udało się. Dzisiaj odebrałem auto:) piszę się na piątek. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez kaka188
Mario82A4 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 A co tu taka cisza ? Kuba i jak zrobiłeś auto ? jeszcze czekam. Może jutro może dojdzie pompa bo jest zamówiona z niemiec. Mam nadzieje, że zdążę go zrobić do piątku. Na szczęście udało się. Dzisiaj odebrałem auto:) piszę się na piątek. No to spoko , to gdzie tym razem ??
kaka188 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 A co tu taka cisza ? Kuba i jak zrobiłeś auto ? jeszcze czekam. Może jutro może dojdzie pompa bo jest zamówiona z niemiec. Mam nadzieje, że zdążę go zrobić do piątku. Na szczęście udało się. Dzisiaj odebrałem auto:) piszę się na piątek. No to spoko , to gdzie tym razem ?? no tym razem wychodzi, że w Tomaszowie:) kto jeszcze się piszę na piątek?
Mario82A4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 A co tu taka cisza ? Kuba i jak zrobiłeś auto ? jeszcze czekam. Może jutro może dojdzie pompa bo jest zamówiona z niemiec. Mam nadzieje, że zdążę go zrobić do piątku. Na szczęście udało się. Dzisiaj odebrałem auto:) piszę się na piątek. No to spoko , to gdzie tym razem ?? no tym razem wychodzi, że w Tomaszowie:) kto jeszcze się piszę na piątek? No to tym razem w Tomie , ja będę , kto jeszcze ??
Mario82A4 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 I ja się przyturlam Tomek też powinien być
endrike Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 :hi:Ja w końcu też do was zajrzę,tylko o której mam być i gdzie.Z reszt mam nr.telefonu to będe dzwonił jak się zgubie
Rekomendowane odpowiedzi