cinkers Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Kurde fordow tfuuu to nie wiem czy sie tykaja. Ale subarke kiedyś u nich widzialem Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czer Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 20 godzin temu, Veiru napisał: A inne furmany niż VAG też robią? Mam rozrząd do wymiany we fiescie mk7 żony robimy praktycznie wszystkie wozidla zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateu Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Wymiana rozrządu poszła bezproblemowo W końcu porządny mechanik, fachowiec który zna się na rzeczy, nie ściemnia i potrafi szczerze doradzić. Zdecydowanie polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryss90 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jakiś czas temu byłem na wymianie tarczy i klocków, przyjechałem bez błędu, a wyjechałem z błędem na desce rozdzielczej po wymianie. Przed wymianą wszystko było ok, prosty zabieg a nie poszedł poprawnie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 W dniu 16.07.2018 o 12:26, boryss90 napisał: Jakiś czas temu byłem na wymianie tarczy i klocków, przyjechałem bez błędu, a wyjechałem z błędem na desce rozdzielczej po wymianie. Przed wymianą wszystko było ok, prosty zabieg a nie poszedł poprawnie. Pozdr Czy warsztat zaproponowal naprawe usterki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zehell Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Serwisowałem moja A4 u Kamila zawsze wszystko było wykonane profesjonalnie i zgodnie z umówionym terminem a dziwne rzeczy tam musiał wymienić po sprzedaniu a4 teraz od roku serwisuje tam mojego CLSa i następne tez tam będę serwisował zawsze można liczyć na szczera rade i pomoc. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 czer, a geometria, sprawdzenie zawieszenie w A4 B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Opony express tarnogajska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoshi Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Z ciekawości zadzwoniłem z zapytaniem o cenę za swap hamulców - cena o 40% mniejsza niż w VAGu. Jestem właśnie po wizycie - miło, sympatycznie, rzeczowo i na czas. Polecam! //edit. (15.07) lecę do Kamila na płukanie silnika, zmianę rozrządu, filtrów i napinaczy. Dam znać czy wsio ok. //wszystko w jak najlepszym porządku. Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Hoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
play Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Witam. Gorąco polecam. Konkretny człowiek, zna się na temacie. Auto ogarniete. Jestem już umówiony na kompletny rozrząd. Polecam serdecznie Kamila i jego warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrycjusz.p Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witam, Niedawno wymieniałem u nich pasek rozrządu z pompą i całą resztą oraz do ustawienia był przestawiony wałek rozrządu. Temat ogarnięty, ALT mruczy aż miło posłuchać. Dzięki Kamilowi 20-letnia małyszówka nie poszła na żyletki. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi