kdawid Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Proszę pomóżcie.Pytałem już o to w temacie o montażu bose ale tam mi nikt nie odpowiada a pilnie potrzebuję następującej informacji. Jak oryginalnie przebiega wiązka bose z wzmacniacza w bagażniku do radia, poszczególnych głośników w drzwiach oraz konsoli centralnej i do mikrofonu w podsufitce? Wiem że z wzmacniacza do radia biegnie środkowym tunelem ale nie wiem jak dalej do głośników w drzwiach i do mikrofonu bose w lampce podsufitki? Mam całą oryginalną wiązkę i chcę ją zamontować w taki sposób jak była fabrycznie. Proszę o info osoby które wiedzą jak oryginalnie leci ta wiązka. Z góry dziękuję i pozdrawiam
szeryf Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A po długości kabli nie da rady mniej więcej wyczaić jak biegła wiązka?
kdawid Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No próbuje to wyczaić i wychodzi na to że idzie środkowym tunelem a później na lewo i prawo wraca do słupków A I B tyle tylko że nie jestem tego pewny dlatego pytam kogoś kto montował oryginalną wiązkę lub wyciągał taką z auta z oryginalnym bose. Bardziej interesuje mnie jak leci kabel do mikrofonu w podsufitce czy lewym czy prawym słupkiem bo nie chce mi się rozbierać obu i sprawdzać którędy spasuje?
Bromchit Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wszystkie przewody do lampki idą lewym słupkiem, razem z nimi przewód do mikrofonu bluetooth. Więc ten do bose też pewnie idzie lewym.
kdawid Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 tak właśnie podejrzewam. Jeżeli ktoś może to potwierdzić na 100% to będę wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi