Artur N Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam jestem uzytkownikiem od niedawna audi, auto zostało zakupione w komisie. Wszystko było ok alen teraz zaczeły sie problemy z niskim ciśnieniem paliwa, taki wyskakuje błąd na komputerze. Po przebadaniu przez mechanika okazało sie że weżyki doprowadzające paliwa do filtra były ściągane, a paliwa przy zakupie była rezerwa. Moje pytanie jest takie czy jeżeli paliwo zostało spuszczone przez pompke znajdujacą sie w baku mogli ją zajechać czy jest jakaś inna przyczyna.
piotrsob1 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam jestem uzytkownikiem od niedawna audi, auto zostało zakupione w komisie. Wszystko było ok alen teraz zaczeły sie problemy z niskim ciśnieniem paliwa, taki wyskakuje błąd na komputerze. Po przebadaniu przez mechanika okazało sie że weżyki doprowadzające paliwa do filtra były ściągane, a paliwa przy zakupie była rezerwa. Moje pytanie jest takie czy jeżeli paliwo zostało spuszczone przez pompke znajdujacą sie w baku mogli ją zajechać czy jest jakaś inna przyczyna. Jak ktoś ją podpiął na krótko, i wypompował paliwo do zera, zapominając jej odłączyć, to jak najbardziej mógł ją zniszczyć. Tylko trochę dziwne że przez jakiś czas było wszystko OK
Rekomendowane odpowiedzi