kowal88 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam ma ktoś chwilę,żeby podjechać do niego na vaga ,żeby oblukać czujnik parkowania który mam uszkodzony ,wcześniej sprawdzałem był jeden do wymiany a teraz typ na warsztacie twierdzi ,że oba środkowe szlak trafił...ja już zgłupiałem i wolę się upewnić:/
azure Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Na tygodniu (tak do 15) możemy ogarnąć temat, ewentualnie któregoś dnia po 15tej (tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy).
Dvd Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Cześć, potrzebuję podpiąć B8 pod kompa (inspekcja serwisowa + sprawdzenie DPF-a), w Lublinie będę tylko na weekend (30-31.05) - koledzy z forum, proszę o pomoc w temacie.
Herdas Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Cześć, potrzebuję podpiąć B8 pod kompa (inspekcja serwisowa + sprawdzenie DPF-a), w Lublinie będę tylko na weekend (30-31.05) - koledzy z forum, proszę o pomoc w temacie. jutro do 12 30 moge podpiąć jak cos
Rekomendowane odpowiedzi