mariusz2308 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam .Od pewnego czasu po wymianie plastikow opuszczajacych szybe dzieje sie cos dziwnego. Po nacisnieciuguzika szyba prawa normalnie schodzi na dol bez problemu po powtornym wcisnieciu zeby szla do gory idzie dochodzi do konca i sama opuszcza sie spowrotem na jakies 20 cm, musze pomalu klikajac ja domykac . Powiedzcie co moze byc za przyczyna. ;(
Paolo_99 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Witam. Niestety nie umiem odpowiedzieć na twoje pytanie, ale mam pytanie do Ciebie. Gdzie kupiłeś te plastiki i ile kosztowały? Chodzi mi o te plastiki, które są przymocowane do linki i do tych metalowych prowadnic. Dzięki za odp. Pozdrawiam.
dark79 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 co do szyby to było coś na forum, poszukaj, tutaj chodzi o położenie końcowe szyby, możesz zamknąć szybę i przytrzymać guzik przez parę sekund w pozycji zamkniętej, moze pomoze
grzanek85 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Pewnie za ciężko się podnosi i dlatego się opuszcza coś źle ustawiliście.
mariusz2308 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 za te plasticzki dalem 50 zl
carlos666 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Elektronika wykrywa zbyt duży pobór prądu przez silnik (np. przytrzaśnięcie ręki) dlatego ją opuszcza. Masz za duzy opór na prowadnicach podczas podnoszenia szyby. Pewnie źle poskładałeś
Rekomendowane odpowiedzi