Treys Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Jesli zamówiłeś sam blotnik to będzie jedynie w podkładzie. gdzie dostane kod koloru do tej dokładki takiej jak jest na 1 zdjęciu ?
lukaszooo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Czyli do aso nawet nie dzwoniłeś Edytowane 4 Maja 2015 przez lukaszooo
Treys Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Czyli do aso nawet nie dzwoniłeś mam ci fakture wstawić ? 1 raz coś z aso zamawiam więc pytam a oni wiedza tyle ile wiedza więc 8E5807521B7DL kod , 520 zl zaplacilem jutro jade po odbiór i nie wiem w jakim kolorze bedzie dlatego pytam Edytowane 4 Maja 2015 przez Treys
turzol Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Zamówiłeś dokładkę bez koloru (tzn szara) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Treys Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Zamówiłeś dokładkę bez koloru (tzn szara) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk no to czeka mnie malowanie , ktoś wie gdzie moge sprawdzić kod koloru w takim razie ? Edytowane 4 Maja 2015 przez Treys
lukaszooo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 W tel foty sie nie otwieraja, no to cie poniosło z tym aso.
Treys Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) W tel foty sie nie otwieraja, no to cie poniosło z tym aso. Na allegro i innych szrotach które zwiedziłem nie było odpowiednika mojej dokładki bez nacięć na rury a gdy juz znalazłem obdarte jak cholera więc pozostało tylko aso kolor jest taki http://fotserv.pl/upload/1401719832-008.JPG W tel foty sie nie otwieraja, no to cie poniosło z tym aso. Na allegro i innych szrotach które zwiedziłem nie było odpowiednika mojej dokładki bez nacięć na rury a gdy juz znalazłem obdarte jak cholera więc pozostało tylko aso kolor jest taki http://fotserv.pl/upload/1401719832-008.JPG Już mam nowy pod taki kolor jak chciałem temat można zamknąć teraz tylko wymiana Edytowane 4 Maja 2015 przez Treys
Rekomendowane odpowiedzi