RicS3 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam, otóż od kilku dni moja turbina gwiżdże jak czajnik na gazie, niektórzy porównują to do jadącej na sygnale karetki. Zrobiłem logi grupy 011 także w BS, turbo dmucha jak trzeba, auto nie kopci, zawór N75 też pracuje prawidłowo. Od pół roku autko po chipie i usunięciu zaworu egr. Poniżej filmik:
lukaszooo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 na filmiku wygląda jakby spaliny gdzies sie wydobywały, sprawdz plecionke i dolot. Jesli wszystko szczelne to szykuj kase na nową turbine.
RicS3 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Słońce tak padało, plecionka szczelna. A turbo o dziwo pracuje jak powinno poza tym gwizdaniem.
lukaszooo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Wydaje mi sie że jest to początek końca turba. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez lukaszooo
RicS3 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 czyli już niedługo powinna dawać jakieś widoczne objawy? Regenerowałeś swoją? Jak z trwałością po regeneracji?
lukaszooo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Regenerowalem kilku krotnie i jest to sliski temat. Jezdzij aż zacznie dziać się coś konkretnego.
kamilGZB Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miałem odgłosy "karetki" takie jak na filmiku i były łopatki w turbo uwalone.(z mojej winy) Jeszcze możesz mieć gdzieś dziurę i powietrze zasysa.
Rekomendowane odpowiedzi