radi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam Mam taki problem ze z dnia na dzien samochod stracil moc i odcina zaplon przy 4500,co moze byc przyczyna??dodam ze modol zaplonowy wymieniony,czujnik halla,przepustnica,swiece sprawdzone i kable,auto zachowuje sie tak samo na benzynie jak i na gazie.Niemam dostepu do VAGa wiec probuje wymieniac wszystko co mi przyjdzie na mysl bo mam 2gi silnik.Czy sondy lambda i czujnik spalania stukowego maja cos do tego,a moze wy macie jakies pomysly co wymienic?? Prosze o pomoc jak najszybciej
Fakier Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Mój pomysł jest taki: Zainwestuj w VAG i wtedy będizesz widział - wyjdzie Ci taniej niż zmarnowany czas na wymianie każdej części pokolei.
radi Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Zainwestowac w Vaga to w IRL nie takie proste,jak bym byl w polsce to by nie bylo problemu-jak by ktos cos wiedzial co mozna jescze wymienic to prosze o pomoc
czaki22 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 to kup w polsce i wyslij sobie do irl
sokisoki3 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ja jestem w uk i kupilem bez problemu kwestia podejscia
radi Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 Dobra problem rozwiazany-zapchany kat i sady glupialy,dlatego tryb awaryjny
Gość kaliszak Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 witam mam takie pytanko do ciebie ponieważ sam siedzę w UK i nie mam dostępu zbytnio do mechanika dobrego itd. Z autkiem mam ten sam problem chodzi troszkę nie równo i przy wysokich obrotach jak by odcinało mi zapłon.Moje pytanko jest następujące jak dostałeś sie do katalizatora? ponieważ nie wiem czy podnieść go lewarem czy jechać gdzieś na jakiś kanał (chociaż to pewnie będzie trudne do znalezienia) Dziękuje za odp. i pozdrawiam
radi Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 Samochod podnioslem na lewarku z jednej strony jak najwyzej mogem i go zabezpieczylem,potem i sie wczolgalem pod samochod,sruby od kata napewno ci sie nie odkreca tylko po urywaja lub trzeba bedzie ciac brzeszczotem,wiec zaopatrz sie w 3 sruby z nakretkami -8mm,od strony tlumika jest objemka,z ta niebedzie prolemu!Wyjmij kata i wydlub z niego wszystko....
Rekomendowane odpowiedzi