michail55 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 witam mam nastepujacy problem. podczas ruszania przy skrecie wydobywa sie stuk w zawieszeniu pozniej juz nie wystepuje oraz nie zawsze sie pojawia. prosze o pomoc
jacek70 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Takie objawy jak ma to tylko przegub. Sprawdź to w pierwszej kolejności. Edytowane 2 Maja 2015 przez jacek70
michail55 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 a np to nie jest magiel albo ktorys z wachaczy?
Robero321 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Jeśli podczas ruszania na skręconych tak jak wyżej przegub zewnętrzny. Edytowane 2 Maja 2015 przez Robero321
kastro Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Jeśli podczas ruszania na skręconych tak jak wyżej przegub zewnętrzny. Mam to samo jeżeli tylko jeden stuk to opstawiam dolny wachacz,właśnie jes!tem na etapie wymiany.
żbik Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Jeśli podczas ruszania na skręconych tak jak wyżej przegub zewnętrzny. Mam to samo jeżeli tylko jeden stuk to opstawiam dolny wachacz,właśnie jes!tem na etapie wymiany. Marek wymieniłeś ten wahacz? Pomogło? Który wymieniasz poprzeczny czy banan? U mnie w też słychać takie 1 puknięcie jak mam koła na max skręcone w prawo i cofam, a następnie jak ruszam do przodu. Przeguby zewn. to nie są na pewno bo są nowe obydwa.
michail55 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 u mnie doszlo skrzeczenie w prawym kole przy skrecie
koowal Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Jeśli podczas ruszania na skręconych tak jak wyżej przegub zewnętrzny. Mam to samo jeżeli tylko jeden stuk to opstawiam dolny wachacz,właśnie jes!tem na etapie wymiany. Marek wymieniłeś ten wahacz? Pomogło? Który wymieniasz poprzeczny czy banan? U mnie w też słychać takie 1 puknięcie jak mam koła na max skręcone w prawo i cofam, a następnie jak ruszam do przodu. Przeguby zewn. to nie są na pewno bo są nowe obydwa. U mnie były dokładnie takie same objawy jak u żbika. Wymieniony banan i cytując klasyków: "nic nie puka nic nie stuka..."
michail55 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 a powiedziecie tak ot cos odnosnie elementow zawieszeni tylniego w b7 oska. z czego sie sklada itd bo mam do wymianki
Rekomendowane odpowiedzi