Sebek96 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam, od kupna audi zauważyłem, że gnije mi lewy błotnik przedni. Chce kupić element w kolorze już, zapytałem w salonie, pracownik powiedział mi, że mam kod lakieru : Z9Y. Szperałem w internecie, ale mało jest info o tym kolorze, wyskakuje mi cały czas LZ9Y, który wydaje się być dokładnie taki jak powinien być po zdjęciach z internetu. Co więc może znaczyć te L przed Z9Y skoro kolor jest ten sam?
JeJu Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 mi tez powiedzieli ze mam Z5L a mam LZ5L. to L to nic nie znaczy
Robero321 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 LZ9Y To L to Lakier dalej masz już kod lakieru. Zauważcie że wszystkie kody zaczynają się na L
Sebek96 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Kurcze, faktycznie L to lakier. W takim razie bardzo przepraszam za zamieszanie i oczywiście dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam!
kubassss Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 gdzie w samochodzie można wyczytać informacje o kodzie lakieru ?
nitroo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Pod kanapą z tyłu, we wnęce koła zapasowego, w książce serwisowej.
Robero321 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Pod kanapą w Avancie jego samochód to sedan a w sedanie jest we wnęce koła zapasowego z prawej strony
Rekomendowane odpowiedzi