bartoszg50 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam, Mam taki problem, który czasami występuje w moim A4B5. Otóż rano samochód odpala bez problemu. Po przejechaniu dłuższej trasy i zgaszeniu auta, gdy chcę zapalić je ponownie jeszcze na ciepłym silniku, to auto czasem długo kręci. Zazwyczaj wtedy odpuszczam i odpalam ponownie i jest git. Z tym, że wtedy auto odpala, obroty spadają tak do ok. 500 obrotów, potem idą w górę, znów delikatnie spadają ze dwa razy (auto NIE gaśnie) i się normują. Problem nie występuje zawsze. Z góry dziękuję za pomoc.
jacek70 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Oprócz błędów nie zaszkodzi wyczyścić i zaadoptować przepustnicę.
bartoszg50 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 jutro wezmę się za czyszczenie, a czy tej adaptacji mogę dokonać za pomocą kluczyka, tak jak gdzieś czytałem, czy potrzebuję jakiegoś oprogramowania?
macek87 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Za pomocą kluczyka jak i oprogramowania można adaptować. Twój wybór szybciej jest VAGIEM.
adrianol2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja mam ten sam problem. Zimny odpala normalnie, ciepły trzeba kręcić. To samo z obrotami. Jak Ci się uda to zrobić to napisz co robiles
Rekomendowane odpowiedzi