bolo1213 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Witam W swoim aucie mam oryginalne wejście AUX (w schodku-podłokietnik) czyta mi piosenki z telefonu ale chciałbym jakoś podpiąć pendriva i znalazłem taką prześciówke http://allegro.pl/kabel-przejsciowka-jack-3-5mm-aux-na-usb-otg-host-i5231974351.html Czy ktoś z was może takiej używa? Chodzi mi o to że pytałem pana z aukcji czy to mi będzie działało i powiedział że to zależy od radia.
bolo1213 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Próbował pan? Może jakiś inny sposób na podpięcie pendriva?(adapter mnie nieinteresuje)
sowiq Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Nie próbowałem, ale na zdrowy rozum - wejście AUX to wejście muzyczne, a nie danych. Zakładając już nawet, że pendrive skądś wyczaruje napięcie do zasilania (wejście AUX takiego napięcia nie podaje), to jak chciałbyś sterować odtwarzaniem muzyki? Najprostszy sposób to w miarę niedrogi odtwarzacz MP3 podłączony do wejścia AUX kablem mini-jack - mini-jack.
damok Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Pendiva mozesz oryginalnie jedynie podlaczyc poprzez zlacze AMI i odpowiedni kabel. Wejscie AUX nie.
Pietrucha580 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 A nie mając oryginalego wejścia aux mogę je sobie zrobić ? Widzialem takie kable na allegro .Mam zaślepke w schowku .
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 A nie mając oryginalego wejścia aux mogę je sobie zrobić ? Widzialem takie kable na allegro .Mam zaślepke w schowku . tak bez problemu wtyka okablowanie wejscie AUX kodowanie
Rekomendowane odpowiedzi