--Rafcio-- Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Mam do Was pytanie którędy przebiega instalacja od klaksonu w A4 B5 sedan bo prawdopodobnie mam gdzieś przerwę pomiędzy klaksonem a przekaźnikiem. Chcę dokładnie wiedzieć żeby dużo rzeczy nie ściągać.
Kazek 1.9 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Sprawdz połączenia do klaksonu może ci nie łączy u siebie w b6 tak samo miałem jedna żyła zleciała z wpięcia lampka wypad i działasz chyba że od spodu jakoś to ogarniesz
--Rafcio-- Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Przy wtyczce sprawdzalem i siedzi dobrze,gdzieś musi to być pomiędzy i chciałem zapytać dokładnie którędy to biegnie żebym nie musiał ściągać przykładowo zderzaka i nadkola.
Kazek 1.9 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Bezpiecznik sprawdzony ? styki ? sprawdzone zasilanie ? jeżeli sprawdzałeś połączenie przy klaksonie to leć po kablach będziesz widział gdzie idą ... coś robiłeś że nagle ci przestał działać ?
--Rafcio-- Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Stawiam na to że załatwiła to jakaś mysz bo miałem taki problem też z pompką od spryskiwaczy szyby przedniej gdzie kable byly poszarpane i znalazłem je w jednym z nadkoli. Styki napewno są ok,do przekaźnika sygnał dochodzi bo słychać jego tykanie. Edytowane 6 Maja 2015 przez Techotronic
Krzycho826 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Stawiam na to że załatwiła to jakaś mysz bo miałem taki problem też z pompką od spryskiwaczy szyby przedniej gdzie kable byly poszarpane i znalazłem je w jednym z nadkoli. Styki napewno są ok,do przekaźnika sygnał dochodzi bo słychać jego tykanie. miałem kiedyś podobny problem u siebie okazalo sie że to wina przekaznika mimo to ze tykal sciagnij obudowe przekaznika i scisnij styki przekaznika palcami
--Rafcio-- Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Sprawdziłem ten przekaźnik jak mówiłeś i nic z tego. Edytowane 7 Maja 2015 przez Techotronic
Rekomendowane odpowiedzi