damianw412 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Witam otóż mam dziwny problem ,lewa strona podwozia jest w oleju?smarze? po przejechaniu ręką jest koloru czarnego w dodatku kapie z tego ale wtedy gdy np wjezdzam do garażu i samochod jest pochylony do góry... Poniżej dodaje podglądowe zdjęcie gdzie to zjawisko się dzieje... Na czerwono zaznaczony elemnt gdzie jest mokre ,a na zielono jest to zaślepka ,która u mnie wyskoczyła czy coś bo po prostu nie trzyma się dobrze...Ktoś ma jakiś pomysł?
jacek70 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Oczyść otwór i zaślepkę wklej na silikonie. Pytanie tylko skąd tam olej. Może to konserwacja wykonana przez jakiegoś magika?
damianw412 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Wiesz co sprawdzałem ręką wszędzie jest sucho tylko w tamtym miejscu nie...może to być wyciek oleju hamulcowego?Przed chwilą byłem w garażu beton suchy w tamtym miejscu ... Edit.Cała lewa strona jest w oleju ,dodam że w tamtym tyg miałem wymieniane węże od maglownicy co idą do pompy bo przegnily.I wszystko było od tego zalane ,czy to mogą być pozostałości po tym incydencie i po prostu panikuje? Edytowane 7 Maja 2015 przez damianw412
Rekomendowane odpowiedzi