kamiltgk Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Czy ktoś się spotkał z takim problemem, że jak paliwa w baku jest bliżej rezerwy samochód gorzej odpala. Dzisiaj rano musiałem go krecić żeby odpalił:-( pierwszy raz taka scena. Jak paliwa jeat więcej to problem nie występuje, dodam że filtr paliwa wymieniony. Może miał ktoś podobny problem???
thommeck Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Sprawdź pompę paliwa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotrsob1 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Albo szukaj nieszczelności w układzie paliwowym , może paliwo się cofa do zbiornika.
kamiltgk Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 tez myślę że chodzi o cofające się paliwo. Ale ilość paliwa w baku miało by takie znaczenie?? Jak jest więcej paliwa to pali luks, a gdzie jest zaworek zwrotny paliwa??
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 a gdzie jest zaworek zwrotny paliwa?? w filtrze
kamiltgk Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 a gdzie jest zaworek zwrotny paliwa??w filtrze Ten czarny plasticzek co jest na filtrze??
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 a gdzie jest zaworek zwrotny paliwa??w filtrze Ten czarny plasticzek co jest na filtrze?? ano
kamiltgk Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 :-) jutro go wymienie i zajrze jeszcze raz do pompy paliwa, może coś pomoże:-) Wczoraj dobrałem się do zaworka zwrotnego i okazało się że puszcza w obie strony:-), wymieniłem i zobaczymy co będzie. Przy okazji zwaliłem kolektor ssący obejrzeć te nieszczęsne klapki, takie małe g.... a ile kłopotów może narobić:-)
Rekomendowane odpowiedzi