bajcy Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Na forum nic nie znalazłem, czy ktoś coś na ten temat? Patrzyłem po googlach, nibym coś przy rozrządzie, ale nie był ani zmieniany ani nic przy nim nie robiłem. 528- intake Air Temp. sensor G42 P0113 00 (032)- signal too high intermittent- not confirmed- tested since memory Hejo. Wymieniłem czujnik ciśnienia doładowania, niestety problem znów powrócił Ma ktoś jakieś pomysły, co może być przyczyną? Edytowane 12 Maja 2015 przez bajcy
koloboro Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Nie rozumiem twojego toku dzialania. Kod bledu mówi o czujniku temperatury powietrza a ty wymieniasz czujnik cisnienia.
bajcy Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Nie rozumiem twojego toku dzialania. Kod bledu mówi o czujniku temperatury powietrza a ty wymieniasz czujnik cisnienia. Mój błąd, nie o to chodził: dokładnie to jest problemem; 5168 - Altitude Sensor / Boost Pressure Sensor P1592 00 [175] - Implausible Correlation MIL ON - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 14
Rekomendowane odpowiedzi