macieksvv Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Witam, mam problemz czujnikiem temperatury, stary czujnik na komputerze pokazywał zwarcie. Po wym,ianie czujnika w glowicy za przepustnicą na orginalny z ASO problem pozostał, a nawet jest gorzej bo od wymiany świeci się CHECK, ten sam błąd pozostał, czy oprócz tego czujnika jest jeszcze jakiś drugi? z góry dziękuję za podpowiedzi, pozdrawiam Edit"problem sam się rozwiązał, okazało się, że nie u wszystkich mechaników można skasować błędy... autko super śmiga:) Edytowane 17 Maja 2015 przez macieksvv
Bazza Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Czy mógłbyś mi napisac gdzie ten czujnik się znajduje? U mnie zdechło ssanie i prawdopodobnie to wina czujnika,ale nie mam pojęcia w którym miejscu go szukać.
gibon_81 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Między grodzią a silnikiem z tyłu. Jest koloru zielonego od strony pasażera go widać.
Bazza Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Między grodzią a silnikiem z tyłu. Jest koloru zielonego od strony pasażera go widać. thx wczoraj wymieniłem i pali jak nowy swoją drogą podpiołem kompa za zimnym silniku(po nocy) a czujnik pokazywał temp. 89 stopni
BeyerBrown Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Na nowym czujniku po nocy pokazuje Ci 89st.C?
Rekomendowane odpowiedzi