Brejdak312 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Witam.Mianowicie auto 1.8t sinik AVJ. nie jedzie tak jak powinno. Ma 150km a jedzie jak połowa tego. Auto było podłaczone pod kompa pokazało błędy n75 (P1548.P1649) także moze byc padnięty zaworek ale mechanik go sprawdził i słychać ze działa (tyka). przewody nie są poprzecierane ani nic. Gość który mi sprawdzał ten błąd mówił ze jak to wymienię ten elektro- zawór powinno być ok. I drugie pytanie gdy poruszam SZTANGĄ od GRUSZKI ona powinna się przesówać przód-tył czy tył-przód . Nie mam jak sprawdzić podciśnienia ewentualnie jakieś pomysły jak byście mogli podpowiedzieć poradzić z góry dzieki.
edekxp Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Nie wiem jak rozumieć tył-przód zobacz tu: https://www.youtube.com/watch?v=QsiQdq7FEV8 17956 P1548 Zawór regulacji Turbo (TC) - otwarty obwód Skoro cyka to sprawdź kable wtyczkę, może czasem nie łączy 18057 P1649 4689 CAN data bus, ABS - brak sygnału > moduł ABS, przewody, dopasowanie rezystora w ECM. Sprawdź wtyczkę od ABS, może coś nie łączy
Brejdak312 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 własnie idzie to tyłu czyli jest git i temat rozwiazany przewody od kostki były pozrywane naprawilem i maszyna jedzie jak powinna dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi