macsssa Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Witam oto moja a4 b5 1.9 tdi afn 110km rok 1997 , autko kupiłem w październiku 2014r przebieg auta 290 tyś , po kupnie Wymieniony nowy rozrząd,olej filtry, pompę, końcówki drążków, wywaliłem hak zmieniony ostatnio przegub zew , wymieniony osuszacz klimy nabicie itd , wymieniłem radyjko na concerta plus bez wady potencjometru żarówki środek full led pod rejestracje i postojówki również moje audi posiada ; 2x el.szyby el.lusterka szyberdach el. klimatronic grzane fotele felgi oz 16 system bose kubełkowe fotele plany co do tego auta myślę aby podarować mu chipa lampy przód i tył polift szyby przyciemniane alufelgi 18"oz racing gt lekko obniżyć może środek w skórę zderzaki od s4 resztak jak zwykle w praniu co o nim myślicie ? jakies uwagi ;> sugeste Edytowane 21 Maja 2015 przez macsssa
Sebastiano87 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 szkoda ze nie polift zawsze to mniej modzenia
macsssa Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 szkoda ze nie polift zawsze to mniej modzenia szkoda szkoda , ogarne sie z nim
a4mwo Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Przede wszystkim, to bezawaryjnosci i zadowolenia z samochodu :-)
macsssa Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Przede wszystkim, to bezawaryjnosci i zadowolenia z samochodu :-) racja:)
macsssa Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 czy to nie są felgi z alfy romeo? oz racing grand turismo . być może w alfach takie zakładali
matteusz Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Zazdroszczę bose na pokładzie, mimo że przedlift to fajne wyposażenie, szukaj lampek na przód i grilla z polifta, dużo to zmienia nie tylko z wyglądu a i z użytku
Rekomendowane odpowiedzi