Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Daily driven Acztery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak stickery bez problemu mogę przełknąć tak te przednie lampy są śmiesznie jakoś pomalowane :kox: Nie myślałeś o lusterku z angola?

Felg zazdroszczę :slina:

Dlaczego śmiesznie? Ramki są pomalowane w czarny półmat i tyle :) Nie zalatuje chińczykiem, ori jest zbyt 'błyszczący'. Teraz wg mnie lepiej pasuje do całej mordy :) Lusterka z Angola nie będzie, ale szkło wleci z UŁESA :):naughty:

Opublikowano

Nie mówię, że zalatuje chińczyki, w żadnym wypadku ;) Po prostu te jasne kierunki dają taki dziwny efekt :D

Opublikowano

Nie mówię, że zalatuje chińczyki, w żadnym wypadku ;) Po prostu te jasne kierunki dają taki dziwny efekt :D

Tak dziwnie wyglada bo kierunki widać że przedliftowe zostały i trochę psują efekt powinny być również z gladkim kloszem

Edytowane przez sebidi

Opublikowano
  • Autor

Tak dziwnie wyglada bo kierunki widać że przedliftowe zostały i trochę psują efekt powinny być również z gladkim kloszem

Audi jest przedliftem, więc kierunki z przedlifta i tak zostanie :)

Opublikowano

S4 też było przed liftem ale reflektory soczewkowe dzielone byly w zestawie z gladkim kierunkiem

Opublikowano
  • Autor

S4 też było przed liftem ale reflektory soczewkowe dzielone byly w zestawie z gladkim kierunkiem

gładki kierunek USA? Kurcze, nie spotkałem się... :angry:

Opublikowano

przydał by mi się taki grill :( nie oddajesz przypadkiem? :D łapanie klamotów z US to git produkcja :D fajnie będzie wyglądał

Opublikowano

Jak stickery bez problemu mogę przełknąć tak te przednie lampy są śmiesznie jakoś pomalowane :kox: Nie myślałeś o lusterku z angola?

Dlaczego śmiesznie? Ramki są pomalowane w czarny półmat i tyle :) Nie zalatuje chińczykiem, ori jest zbyt 'błyszczący'. Teraz wg mnie lepiej pasuje do całej mordy :) Lusterka z Angola nie będzie, ale szkło wleci z UŁESA :):naughty:

w UŁESA są dwa duze lusterka symetryczne tak wiec niewiem jak chcesz je tam zmieścic do małej obudowy, ja polecam angola i fabryczne asferyczne szkiełko, wiecej w nim widać

Opublikowano

w UŁESA są dwa duze lusterka symetryczne tak wiec niewiem jak chcesz je tam zmieścic do małej obudowy, ja polecam angola i fabryczne asferyczne szkiełko, wiecej w nim widać
Gdzie takowe ori szkło dostane kowi?

Edytowane przez hunter91

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dwie fotki po założeniu listew. Nie czepiać się jakości i bałaganu, wielkie sprzątanie jeszcze przede mną :D

CBW3d7P.jpg

KwpkEKu.jpg

W końcu odebrałem i poskładałem klapę w jedną całość i tak to się ma w całości :)5BGxCrM.jpg

Kilka fotek z wyjazdu na Rothengurg Saisonauftakt mEtDcbc.jpgLF5fIyH.jpgMSRaoOR.jpgWytlvXi.jpg

Coś się dzieje, Alphardy zostały sprzedane :naughty: i wleciały rolki z w221 w 18 calach, w pełnej polerce ^_^ . Audi spoważniała i jest bardziej dostojna :hi:

rGzgIFB.jpg

JfY44Wa.jpg

Opublikowano

Kwestia gustu mi dawne kółka bardziej leżały takie mniej powszednie były :)

Opublikowano

Fajne te mercedesowe koła. Rejestracja w tym miejscu ciągle mi jakoś nie pasuje :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Fajne te mercedesowe koła. Rejestracja w tym miejscu ciągle mi jakoś nie pasuje :kwasny:

a wg Ciebie gdzie leżała by odpowiednio? :) za każdym razem gdy poruszam się bez niej kończy się to tak samo :facepalm: w prawym boku też wygląda słabo...

Opublikowano

a wg Ciebie gdzie leżała by odpowiednio? :) za każdym razem gdy poruszam się bez niej kończy się to tak samo :facepalm: w prawym boku też wygląda słabo...
Wywal ją w cholere [emoji23] [emoji23] albo wrzuc za szybe
Opublikowano
  • Autor

Wywal ją w cholere [emoji23] [emoji23] albo wrzuc za szybe

haha, chciałbym, niestety na moich rejonach jest to niemożliwe, generałów to za bardzo denerwuje :D próbowałem róznych sposobów, tłumaczeń... Nic do nich nie dociera :facepalm: