tomek1988r Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Mam dziwny problem, a może i nie... raz auto jeździ jak szalone fajnie sie wkręca i przyspiesza) a czasem moge deptać gaz i rozpędza sie jak krowa na emeryturze. Nie czuć tego kopniecia na 3,4 i 5 biegu. Wtedy na Fisie spalanie sie prawie podwaja i silnik jest głośniejszy przy przyspieszaniu. Błędów brak. Zaznaczam, że jestem laikiem w tych sprawach i proszę o tłumaczenie jak "krowie na rowie"
patryk06 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Chyba mamy ten sam problem.Niestety Ja jak na razie nie znalazłem odp.
tomek1988r Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Okazało się, że sondy lambda już umierały. Wszystko wróciło do normy.
jacek70 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 No ale.sonda - to powinno błąd pokazać. Logi by to potwierdziły.
tomek1988r Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zapalal sie check ale myślałem ze to regulacja gazu wystarczy. Ale nie wystarczyla...
Rekomendowane odpowiedzi