Norbi2 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 witam mam pytanko ostatnio czyściłem przepustnicę u mechanika i zauważyłem że jest tam taki wężyk idący do serwa z takim plastikowym łączeniem z małym dziubkiem który zassysa powietrze ze wnątrz dosyć głośno wygląda jak by był złamany zakleiłem go i jest ok nawet silnik trochę równiej pracuje dobrze zrobiłem
czaja77 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 witam u mnie bylo to samo kupilen nowy na szrocie za 15 zl.tyle ze mam inny problem bo wiekszosc a4 tego nie ma tz ma ale bez wezyka do serwo tylko zaslepione,,
Norbi2 Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 witam u mnie bylo to samo kupilen nowy na szrocie za 15 zl.tyle ze mam inny problem bo wiekszosc a4 tego nie ma tz ma ale bez wezyka do serwo tylko zaslepione,, ale dobrze zrobiłem powinno być zasliepione czy nie
Siwy1122 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Mam pytanko odnośnie przepustnicy. Ostatnio majster jechał moim samochodem i mówił że wolno schodzi z obrotów. Ja pytając go o przyczynę odpowiedział że trzeba czyścić przepustnice ale tam gdzie jest elektryka, bo gdzie dolot to czyściłem. Co Wy o tym sądzicie ??????
Norbi2 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 Mam pytanko odnośnie przepustnicy. Ostatnio majster jechał moim samochodem i mówił że wolno schodzi z obrotów. Ja pytając go o przyczynę odpowiedział że trzeba czyścić przepustnice ale tam gdzie jest elektryka, bo gdzie dolot to czyściłem. Co Wy o tym sądzicie ?????? u mnie też wolno schodzi z obrotów ale czyścić tam gdzie elektryka ?????????? ale gdzie ??????????ja czyściłem tylko przepustnicę i jest ok
GELSSON Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Witam mam pytanie czym jest najlepiej czyscic przepustnice?
Norbi2 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Witam mam pytanie czym jest najlepiej czyscic przepustnice? witam robił to u mnie facet który czyści gaźniki i wtryski ale czym to nie pomogę bo nie wiem jaki miał do tego roztwór
Rekomendowane odpowiedzi