KOval81 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Witam wszystkich. Jako, że zawsze śmigam w pasach, to wcześniej nie zwracałem na to uwagi. Mianowicie, nie świecą mi się kontrolki nie zapięcia pasów, zarówno prez kierowcę, jak i pasażera. Przy włączaniu silnika również nie zapala się ta kontrolka. Czy to jest normalne, bo na zegarach jak byk kontrolka jest..?? czy można to jakoś sprawdzić, czy jest wyłączona, czy może brak pasów powinien być sygnalizowany jakimś dźwiękiem??
Aydaho Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 nic takiego nie ma w B6 standardowo czyli jak nie świeci i nie piszczy to jest tak jak być powinno
KOval81 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 A to chyba że tak :> Już myślałem, że padło mi coś. czyli nie ma żadnej sygnalizacji nie zapiętych pasów w B6??
Aydaho Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 u nikogo nie widziałem a siedziałem już chyba w 30 szt. :gwizdanie:
letallec Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Kontrolkę można włączyc vag'iem . Po uaktywnieniu, świeci sie kilka sekund po uruchomieniu silnika. Nie ma żadnych sygnałów dźwiękowych.
KOval81 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 A w takim razie będę spał spokojnie, że nic laluni nie dolega Przyzwyczaiłem się, że wyje jak się nie zapnie i myślałem, że jest podobnie :gwizdanie: Dzięki Panowie za pomoc. Pozdrawiam KOval81
wowa04 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Kontrolkę można włączyc vag'iem . Po uaktywnieniu, świeci sie kilka sekund po uruchomieniu silnika. Nie ma żadnych sygnałów dźwiękowych. witam - a możesz opisać jak to zrobić - pozdrawiam
letallec Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie pamietam dokaładnie, ale jest opisane na forum np tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t24909.0.html;highlight=kontrolka+pasów
boberek Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 no ja to właczałem pali sie jakies 3 do 5 s i potem gasnie
Rekomendowane odpowiedzi