Gość Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Witam. Odnośnie problemu z tego tematu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/321696-aeb-nierowne-przyspieszanie-powrot-problemu/ Autko ogólnie zamulone, delikatne wachania w przyśpieszaniu, wolno spadające obroty i zawieszki po dodaniu gazu trwające ok 0.5 sek. , Audiczka po remoncie głowicy, wymianie wszystkich pasków, napinaczy, płynów i wszystkich filtrów. Po kilku podłączeniach VAG po wymianie DV i optycznym sprawdzeniu Turbosprężarki oraz po sprawdzeniu dolotu. Chce zrobić ponownie logi i moje pytanko. Które grupy (jeśli chodzi o mój silnik oczywiście) najlepiej zobrazują mój problem oraz na jakich grupach najlepiej sprawdzić (jak się da oczywiście) przepływke przepustnice turbo N75 WG cewki Ponadto, jak mogę sprawdzić czujni spalania stukowego (jeśli wystepuję) czujnik halla oraz czujnik położenia wałków lub wałka rtozrządu( choć wątpie że one są powodem moich problemów)
Łukasz13 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Na początek zrób podstawowe logi, 002+007, 003+025+013
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) To może cos jeszcze przy okazji?? Żeby je zrobić musze pojecchac z 20 km na lotnisko bo u mnie nie ma gdzie hahaha Witam. Tak jak w temacie, prosze o analizę poniższych logów. VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs Te ostatnie logi są za długie bo nie nacisnąłem dobrze stop i leciało dalej Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi