Pavetti Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jeżeli w podszybiu jest filtr powietrza, to bije się w pierś, jednak wiem, że tak nie jest. Nie wiem co mogą mieć że sobą wspólnego. Wytapatane
neoxpl Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jest w podszybiu czy to z kilima czy to bez.
Pavetti Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Coś w się wydaje, że nie: W podszybiu masz kabinowy, a powietrza koło dolotu powietrza. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/245725-uszczelnienie-filtra-kabinowego-pylkowego-fotorelacja/ tu jeszcze jako bonus Wytapatane Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Pavetti
neoxpl Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Hehe chyba sie nie rozumiemy caly czas pisze "w podszybiu kabinowy a powietrza kolo dolotu" :-) tylko ty napisales ze wyczysciles kabinowy i auto przestalo szarpac a co ma piernik do wiatraka? Chyba ze chodzilo ci o filtr powietrza kolo dolotu powietrza, oto mi chodzi. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez neoxpl
Pavetti Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Dlatego piszę: wyczyszczony ten, który jest w podszybiu, powietrza zmieniałem już dawno dziwne, że jak wklepiesz w szukajkę filtr kabinowy, to pokazuje ten w podszybiu. I napisze raz jeszcze: nie wiem co ma jedno do drugiego, ale auto jeździ tak jak przed rozpoczęciem szarpania Wytapatane Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Pavetti
remol Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Witam po dłuższej przerwie. Pozmienianie przetestowane więc piszę co wyszło u mnie. Zakupiłem cewke NGK, świece bosha z książki serwisowej, zamontowane i śmiga jak należy Dodatkowo przepustnica została należycie potraktowana, czyszczenie adaptacja. I znowuż jazda sprawia przyjemność.
Rekomendowane odpowiedzi