p4tyn Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Rozglądam się za zakupem GPS'u do samochodu, czy macie jakieś doświadczenie z tym związane ? jaki system polecilibyście, wybór jest dosyć duży, także na tą chwilę nie wiem co wybrać. Co sądzicie o tym http://allegro.pl/najnowszy-lokalizator-samochodowy-gps-online-free-i5414974892.html Ile kosztuję montaż i ile trzeba dodatkowo płacić (miesięcznie, rocznie) ? Za każdą informację bardzo dziękuję ! P.S; jeżeli temat był już poruszany, proszę o przeniesienie:)
ganjaq Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) sory pomyliłem się a teraz nie wiem jak usunąć posta Edytowane 8 Lipca 2015 przez ganjaq
Fido Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Fon z androidem i np. AutoMapa (ewentualnie inna w/g gustu).
Kolkov Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Jeżeli potrzebujesz lokalizator, to sprawdź to: www.ikol.pl Główne zalety tego systemu to: brak umowy terminowej, abonament od 15,99 netto i dowolność w wyborze funkcji. Działa naprawdę dobrze. Możesz w sumie sobie to przetestować za friko. Wystarczy ściągnąć aplikacje ze sklepu Play - ikol X. Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Edytowane 9 Lipca 2015 przez Kolkov
Fido Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Sorry, nie doczytałem ze chodzi o lokalizator.
fdp Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Jeśli temat aktualny odezwij się na pw, troche takim sprzętem handlujemy i coraz więcej osób instaluje sobie lub innym...
Rekomendowane odpowiedzi