DawidGno Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam ! Mam mały problem ze swoim avantem z silnikiem AVB. Gdy obrotomierz dojdzie do magicznych 3.5 tys/obr auto momentalnie traci moc, zwalnia, nie ma totalnie mocy . Po zgaszeniu i odpaleniu wraca do normy, lecz sytuacja się powtarza. Na desce nic się nie zapala, podpinając do kompa widzę tylko błąd poduszki . Czy spotkał się ktoś z was z czymś takim w tym silniku ?
lord_maciek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Turbo przechodzi w tryb awaryjny.
DawidGno Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Ok ale co z tym fantem zrobić ? Czym to jest spowodowane ? Zadzwoniłem do znajomego z forumA3 , mówi że prawdopodobnie geometria się zasyfiła i dlatego turbo przechodzi w stan awaryjny . Co dalej robić już wiem. Temat do zamknięcia - Pozdro Edytowane 8 Czerwca 2015 przez DawidGno
lukaszooo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Przycinająca sie geometria, trzeba wyciagnąc i wyczyścić ale juz sam sie chyba o tym kapnołeś.
Rekomendowane odpowiedzi