jacek70 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeśli ściskanie pomogło to wszystko już jasne - zaworek do wymiany.
Valdasxxx Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeśli ściskanie pomogło to wszystko już jasne - zaworek do wymiany. OK jak będą mieli w serwisie zaworek na miejscu to jutro kupię i zamontuje bo słyszałem ze zamienniki sa słabej jakości
jacek70 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Latam na zamienniku prawie rok i jest ok . Chodzi bez zastrzeżeń. Się taki trafił to założyłem.
Valdasxxx Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Latam na zamienniku prawie rok i jest ok . Chodzi bez zastrzeżeń. Się taki trafił to założyłem. jak bedzie w serwisie w przystępnej cenie to wezmę
Valdasxxx Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Wielkie Dzięki Panowie za Pomoc w rozwiązaniu problemu dziś założyłem zaworek 035 103 245A i sprawa załatwiona silniczek ładnie pracuje. Zaworek w serwisie powiedzieli ze może być na jutro i kosztuje 38zł w Olsztynie, nie chciałem czekać wiec kupiłem w inter cars http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3134333418340-HP112_281-O5602-przewod-odpowietrzajacy-skrzkorbowa.html za 17zł. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Valdasxxx
KapelanLP Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Witam! Mam ten sam błąd co kolega i chciałbym jakoś dojść do tego zaworka ale nie wiem dokładnie gdzie on się znajduję. Mógłby ktoś zrobić zdjęcie i zaznaczyć gdzie on jest? Bardzo by mi to pomogło bo chciałbym to sam naprawić. Z góry dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi