black4 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 harry musi się dobrze prezentować bo to audi ;D Odnowiony grill i dolna kratka ;p Witaj!, Autko piękne tylko zdejmij pls z klapy znaczek RS4... Pozdrawiam!
bobek_audi Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 harry musi się dobrze prezentować bo to audi ;D Odnowiony grill i dolna kratka ;p Witaj!, Autko piękne tylko zdejmij pls z klapy znaczek RS4... Pozdrawiam! nie widzę takiej potrzeby moje auto ma się mi podobać nie komuś ;p Mogę całe obkleić czym chce i mam to daleko czy się komuś to będzie podobać czy nie Audi dostało nowe akumulator Cartechnic 74Ah oraz amortyzatory od s line ;p u mojej audi mikołaj już był nowy olej Motula i filtry Knechta gałka s line czeka na malowanie I amory s line na tyle przód jeszcze w garażu ;p wymiana i pakiet zimowy już na audi ;D piątkowe rezanie z Kazek 1.9 dzięki ziom ;p
Kazek 1.9 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ty lepiej szykuj jakiegoś litraka bo na leszkach to ci dużo nie wyrezam :v NMZC byku materiał dostarczony płyny były to włącznik masz jak talala
Czaki89 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Może i ja się w końcu dorobię moda włącznika u Kazika Graty modów ! Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Czaki89
bobek_audi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Coś się dzieje powoli ;p a włącznik jest mega nowa gałka wczoraj była pierwsza rocznica z audi więc z tej okazji kilka zdjęć ;p wymiana amortyzatorów przednich na s-line i oto efekt
bobek_audi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czaki po kraweznikach sie nie jeździ:p
Kazek 1.9 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Bobek ciągle nabombiony jeździ to co sie dziwić [emoji14] Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Gac3k Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 SiemaSuper furka, ładnie się prezentuje w letnim setupie.Mam pytanie odnośnie pokrętła świateł. 1) Wymieniałeś całość czy wymieniałeś tylko pokrętło ? Gdzie takie dostać ? Masz numer i możesz podać koszty ?
Kazek 1.9 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Bobek do mnie na serwis już nie wiedziesz nawet dechy ci nie pomogą rozkminiłes coś z tymi ledami czy nadal jeździsz jak det
Czaki89 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Popraw foty w pierwszym temacie bo coś nie banglają Co masz w przeciw mgielne włożone, ładnie świeci. Postoje led?
Daniel85 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Siemka ładnie autko sie prezentuje graty modów powolutku a do przodu mozesz zdradzic jakie zarowki wstawiłes w swiatelka swojej niuni przełacznik klasa robiłes skladaka czy taki kupiłes ??? pozdro
Kazek 1.9 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Popraw foty w pierwszym temacie bo coś nie banglają Co masz w przeciw mgielne włożone, ładnie świeci. Postoje led?Czaki przecież bobek ma lampy naftowe w postojowych [emoji14] a mijania ma takie niebieskie że wygląda jakby psiarnia jechała za toba heh Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Gość harry19-19 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 tak patrzę na ten garaż i myślę że to było robione w serwisie Citroena na ul. krakowskiej , a propos powiedź mi czy zbieżność też jest ustawiona , bo jak nie to oponki pomalutku zrobią papa
bobek_audi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Siema Super furka, ładnie się prezentuje w letnim setupie. Mam pytanie odnośnie pokrętła świateł. 1) Wymieniałeś całość czy wymieniałeś tylko pokrętło ? Gdzie takie dostać ? Masz numer i możesz podać koszty ? Kazek rezecz rezał on ma taki gotowy na sell Bobek do mnie na serwis już nie wiedziesz nawet dechy ci nie pomogą rozkminiłes coś z tymi ledami czy nadal jeździsz jak det Do Ciebie na AutoRud wyszatyce na bank juz nie wjade xD Popraw foty w pierwszym temacie bo coś nie banglają Co masz w przeciw mgielne włożone, ładnie świeci. Postoje led? Czaki to tajemnica nie powiem bo mi dowód zabiorą xD tak patrzę na ten garaż i myślę że to było robione w serwisie Citroena na ul. krakowskiej , a propos powiedź mi czy zbieżność też jest ustawiona , bo jak nie to oponki pomalutku zrobią papaHarry to servis nie poznajesz?;p Ty tam często jeździsz przecież Przeworsk "u Darasza ";) Siemka ładnie autko sie prezentuje graty modów powolutku a do przodu mozesz zdradzic jakie zarowki wstawiłes w swiatelka swojej niuni przełacznik klasa robiłes skladaka czy taki kupiłes ??? pozdro Ja mam ori ksenony tylko zarniki 10tyś
Kazek 1.9 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Te zarniki wygladaja jakbyś z burdelem jechal heheh [emoji14] Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
bobek_audi Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ty masz w środku burdel xD
bobek_audi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tylko emblemat poluje na jakiś ładny od a4 5biegów ;p
Rekomendowane odpowiedzi