Zimny193 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mianowicie problem polega na tym że miałem wstawione strumienice które przerdzewiały i do wymiany łączniki elastyczne. po wymianie łączników i wspawaniu rury zamiast strumienic auto gaśnie przy dojeżdzaniu do skrzyżowania dzieje się tak i na benzynie i na gazie. Przed naprawą wszystko było dobrze auto normalnie wkręcało sie na obroty i z nich schodziło.
Zimny193 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 Strumienice były dziurawe? tak małe dziurki. napawanie ich nic by nie dało
C4NC3R Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Może tłumiki przypchane i dlatego gaśnie. Wcześniej jak były dziury to spaliny miały gdzie usiekać...
Zimny193 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 chyba problem się rozwiązał. Przyczyna raczej leżała w korektach które się skasowały po odpięciu akumulatora po przejechaniu 50km samochód nie gaśnie chociaż po mojemu ideału nie ma. Diagnoza tak na oko bo komputera nie podpinałem przed i po zabiegu:).
Rekomendowane odpowiedzi