Daras Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Jako że u mnie w B6 włącznik świateł mijania jest wytarty i szpeci, chce go wymienić. Kolega od nas z forum ma na sprzedaż nowy tylko że numery jego i mojego w samochodzie ciut sie różnią. Początki takie same w obu przypadkach ale dalej już sie różnią. Ja mam numer: BK7 8E0 941 531 A 07 A-K 2831. Kolegi włącznik ma numer: BK7 8E0 941 531 A 5PR K1037/. Różnią sie tylko końcówki numerów. Czy włącznik bedzie do mnie pasował?
Yaqb Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Myślę ze możesz spokojnie brać, wrazie gdyby nie dzialal to zrobisz mu przeszczep http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t44931.0.html;highlight=wlacznik+swiatel. powodzenia
Andrzej88 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam, Nie zakładam nowego wątku.... bo w zasadzie nie widzę potrzeby a tematów o tym było wiele, ale nie znalazłem odp. na moje pytanie :gwizdanie: Czy jeżeli kupię włącznik świateł w ASO, to będzie on już dobrej jakości? (poprawionej)? Czy znowu skoro mam rocznik 2002 to się będzie wycierał To samo tyczy się przycisków szyb... Z góry dzięki za odp...
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam, Nie zakładam nowego wątku.... bo w zasadzie nie widzę potrzeby a tematów o tym było wiele, ale nie znalazłem odp. na moje pytanie :gwizdanie: Czy jeżeli kupię włącznik świateł w ASO, to będzie on już dobrej jakości? (poprawionej)? Czy znowu skoro mam rocznik 2002 to się będzie wycierał To samo tyczy się przycisków szyb... Z góry dzięki za odp... będzie już OK, no chyba że mają bardzo stare zapasy - w co wątpię
Yaqb Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam, Nie zakładam nowego wątku.... bo w zasadzie nie widzę potrzeby a tematów o tym było wiele, ale nie znalazłem odp. na moje pytanie :gwizdanie: Czy jeżeli kupię włącznik świateł w ASO, to będzie on już dobrej jakości? (poprawionej)? Czy znowu skoro mam rocznik 2002 to się będzie wycierał To samo tyczy się przycisków szyb... Z góry dzięki za odp... będzie już OK, no chyba że mają bardzo stare zapasy - w co wątpię no az tak starych to chyba nie heheh :polew:
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 no az tak starych to chyba nie heheh :polew: Qubuś siedzisz na wyspach to nie znasz polskich realiów, u nas wszystko jest możliwe
David Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 znalazlem do sprzedania wlacznik o takim numerze BK7 8EO 941 531 D 5PR K 16474 czy bedzie on pasowal do mojej a4 b6 2002 r?
Rekomendowane odpowiedzi