juniorex321 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam. Potrzebuje wymienić panel z drzwi kierowcy, który zawiera przełączniki szyb elektrycznych (taki jak na zdjęciu). Nie znalazłem na forum, więc wolałem napisać nowy temat, bo może w przyszłości komuś się przyda. Otóż: Czy ktoś posiada instrukcję wymiany tego panelu/przełącznika albo chociaż instrukcję jak gdzie są mocowania śrub w boczku drzwi kierowcy itp? Z góry dzięki za każdą pomocną dłoń Jakby ktoś posiadał do wszystkich drzwi to też nie pogardziłbym Dodam, że z tyłu mam korbki
MŁODZIAN Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam. Potrzebuje wymienić panel z drzwi kierowcy, który zawiera przełączniki szyb elektrycznych (taki jak na zdjęciu). Nie znalazłem na forum, więc wolałem napisać nowy temat, bo może w przyszłości komuś się przyda. Otóż: Czy ktoś posiada instrukcję wymiany tego panelu/przełącznika albo chociaż instrukcję jak gdzie są mocowania śrub w boczku drzwi kierowcy itp? Z góry dzięki za każdą pomocną dłoń Jakby ktoś posiadał do wszystkich drzwi to też nie pogardziłbym Dodam, że z tyłu mam korbki musisz zdjąć plastik z rączki i tam masz śrubę dodatkowo na górze po bokach po jednej śrubce z każdej strony i podnosisz wszytko do góry.cięgno od klamki odpinasz i kostki od przewodów i można wymieniać
tfk83 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jedna śruba trzyma osłonę pod rączką , a pod tą osłoną masz jeszcze dwie które trzymają boczek. A sam panel ma 2 metalowe zatrzaski po jednym przód i tył, wystarczy je wcisnąć i panel ładnie wychodzi do góry.
Rekomendowane odpowiedzi