Janis Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam, posiadam problem ponieważ moje sprężyny są już nieco pordzewiałe - takie autko kupiłem już na nich, konkretnie nie wiem ile mają lat i kiedy zostały wymienione.. Tak więc pytanie moje jest następujące - chciałbym je wymienić na nieco "niższe" aktualnie wygląda jak Q4 ( stoi naprawdę nienaturalnie wysoko. Znajomy śmiał się, że sprężyny od Diesla mi wsadzili pewno pod granicą itd. )Jak mógłbym sprawdzić jakie to są sprężyny, bądź jakieś -40mm przód tył dalibyście mi? Kupiłem felgi 18" i wygląda to tragicznie.. Przeglądam forum czy ktoś sprzedaje, lecz nic nie mogę znaleźć a jak znajdę to sprzedane.Pozdrawiam ~ Jeżeli temat jest niezgodny w tym dziale przepraszam i prosiłbym go o przeniesienie a nie o usuwanie, dziękuję
BF10 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja jak miałem sedana 1.8 przedlifta włożyłem springi obniżające H&R, fajnie siadło Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Janis Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 ejejejej, tera też masz sedana przedlift 1.8, no nie gadaj ze sprzedałeś?
Rekomendowane odpowiedzi