Opublikowano 27 Listopada 201015 l razem macie u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l razem macie u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew: mnie tam łezka za Q się nie kręci ale jak by mi ktoś subarke dawał to już co innego :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l nie pogardziłbyś??? :polew: :polew: razem macie u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew: mnie tam łezka za Q się nie kręci ale jak by mi ktoś subarke dawał to już co innego :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l FWD też da rade ! ja wam jeszcze pokaze hamuje takk samo a w zimie o to przede wszystkim chodzi, żeby się zatrzymać przed czyjas d*pą a nie pierwszym ze świateł ruszyć
Opublikowano 27 Listopada 201015 l W wawie mocno sypie, także można już szaleć :] Dodatkowo w poniedziałek ma być jeszcze lepiej
Opublikowano 27 Listopada 201015 l W wawie mocno sypie, także można już szaleć :] Dodatkowo w poniedziałek ma być jeszcze lepiej kurde jak ja już po kilku browarach to śnieg zaczął padać. pojeździłbym sobie :naughty:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l z zeszłego roku mogę Ci linka wrzucić, :> :> :> z tego to jeszcze za wcześnie.
Opublikowano 27 Listopada 201015 l a u mnie tak ładnie już napadało a ręczny nie nadaje się do zabawy ;(
Opublikowano 27 Listopada 201015 l a u mnie tak ładnie już napadało a ręczny nie nadaje się do zabawy ;( rezaj szybko rezaj :kox:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l a u mnie tak ładnie już napadało a ręczny nie nadaje się do zabawy ;( rezaj szybko rezaj :kox: chyba nic z tego. bębny by trzeba wymienić i zrobić ogólny przegląd tylnych hamulców. bo przód jest ok.
Opublikowano 27 Listopada 201015 l ja tam myślę że tej zimy już do końca załatwię zawieszenie amorki i i ręczny
Opublikowano 27 Listopada 201015 l ja tam myślę że tej zimy już do końca załatwię zawieszenie amorki i i ręczny Morderca...
Opublikowano 27 Listopada 201015 l ja tam myślę że tej zimy już do końca załatwię zawieszenie amorki i i ręczny Morderca... będzie okazja na wiosnę powkładać troszkę nowych części :wink4:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l Haa ! dzisiaj spadło tyle śniegu że w końcu mogłem sie pobawić na parkingu pod Lidlem wypasik jutro wieczorem może filmik zmontuje z jakiś wrażen niestety bez Q, ale ręczny działa jak należy
Opublikowano 27 Listopada 201015 l Ręczny, ręczny. Nie ma to jak Quattro. W Stolicy też się rozpadało i w końcu można się pobawić. :> :decayed:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l Ręczny, ręczny. Nie ma to jak Quattro. W Stolicy też się rozpadało i w końcu można się pobawić. :> :decayed: jak sie nie ma Q to dobry i ręczny