Opublikowano 19 Października 201015 l lufę wydechu ma skierowaną w doł...ale może coś da się zrobić z tym fantem
Opublikowano 19 Października 201015 l a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: To jest to francuskie auto , które zostało w 1993 wyróżnione przez gejów za stylistykę ??
Opublikowano 19 Października 201015 l a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: To jest to francuskie auto , które zostało w 1993 wyróżnione przez gejów za stylistykę ??
Opublikowano 19 Października 201015 l a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: to francuzi takie cos montowali?? sprawdz czy abu napewno to dziala bo moze tylko imitacja zeby cene zawyzyc
Opublikowano 19 Października 201015 l Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze
Opublikowano 19 Października 201015 l Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze tylko zebys czegos nie zgubil jak bedziesz bokiem lecial
Opublikowano 19 Października 201015 l Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze tylko zebys czegos nie zgubil jak bedziesz bokiem lecial spokojna wasza rozczochrana :tongue4:
Opublikowano 19 Października 201015 l ja przed zimą stulecia się powoli przygotowuje, wczoraj kupiłem aku Boscha nowe, teraz zastanawiam się jakie zimówki kupic..
Opublikowano 19 Października 201015 l trzeba odkopać temat bo zima się zbliża a mi Q brakuje ;( ale do zimy wyrezam dobrze Ci idzie bo już masz 1/2 Q :polew: teraz rezam drugą część spadnie śnieg to bede wymiatał a w b5 da się dorezać Q :cool1:
Opublikowano 19 Października 201015 l Poziek jaki motor w tej szafranie ? na turbawce? torsena masz ?
Opublikowano 19 Października 201015 l trzeba odkopać temat bo zima się zbliża a mi Q brakuje ;( ale do zimy wyrezam dobrze Ci idzie bo już masz 1/2 Q :polew: teraz rezam drugą część spadnie śnieg to bede wymiatał a w b5 da się dorezać Q :cool1: niby jak ??? wiesz ile to było by roboty? raczej chyba sie nie opłaca.... :gwizdanie:
Opublikowano 19 Października 201015 l http://www.kewego.com/video/iLyROoafvqWe.html :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano 19 Października 201015 l Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze tylko zebys czegos nie zgubil jak bedziesz bokiem lecial spokojna wasza rozczochrana :tongue4: slyszalem ze tylko jakies problemy z odpaleniem
Opublikowano 19 Października 201015 l trzeba odkopać temat bo zima się zbliża a mi Q brakuje ;( ale do zimy wyrezam dobrze Ci idzie bo już masz 1/2 Q :polew: teraz rezam drugą część spadnie śnieg to bede wymiatał a w b5 da się dorezać Q :cool1: niby jak ??? wiesz ile to było by roboty? raczej chyba sie nie opłaca.... :gwizdanie: skrzynie z Q sobie załóżcie, będziecie przynajmniej mieli torsena
Opublikowano 19 Października 201015 l a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: To jest to francuskie auto , które zostało w 1993 wyróżnione przez gejów za stylistykę ?? koła się w tym kręcą każde w inną stronę. http://moto.allegro.pl/rewelacyjne-audi-s4-c4-4-2-v8-i1279670780.html ,to jest napęd na cztery z naciskiem na tył
Opublikowano 19 Października 201015 l kazde jedne z Q jest z naciskiem na tyl. Dlatego tez tak du...a ucieka w krzaki przy mocnym wyjsciu z zakretu na sliskiej nawierzchni
Opublikowano 19 Października 201015 l Poziek współczuję, trakcja tej szafrany chyba jest mega ujowa, ni to Fwd ni to Rwd podsterowno nadsterowna, Evo chyba o nieeeebo lepsze[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 00:29_________________________________________________ ja będę się tak bawił pod warunkiem wystarczającej ilości śniegu i duuuużego parkingu