Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opony sa idento to chyba oczywiste ze takie maja byc

Może jaśniej: Czy to te same opony co poprzednio? Czy różnią się od 225/45/17 tylko rozmiarem?

Nie pytam co masz z przodu, a co z tyłu.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma co gadać, na taką zimę to tylko kolce :D

i kolce nic nie daja testuje od 2 lat i kiszka przy tej pogodzie

No to nie zostaje nic innego jak noga z gazu ;)
Opublikowano

Może jaśniej: Czy to te same opony co poprzednio? Czy różnią się od 225/45/17 tylko rozmiarem?

Nie,tamte bylo 225/45/17 micheli alpin,teraz mam 205/50/17 Pirelli snowsport210
Opublikowano

Wniosek taki, że Pirelki nie są za dobre na śnieg. Cóż począć, lepiej opanujesz uślizg tyłu :naughty:

Na śnieg polecam Dunlop SP Winter Sport 3D. Trakcja zajeb, trochę gorzej na mokrym w zakrętach.

Opublikowano

Nie,tamte bylo 225/45/17 micheli alpin,teraz mam 205/50/17 Pirelli snowsport210

pirelki na zime są do bani. :thumbdown: przekonnałem sie. Najlepsze to wg mnie GY UG2, osobiście posiadam chyba najtańsze opony na rynku Dębicę Frigo2 i jest boska. :good:

Opublikowano

Wniosek taki, że Pirelki nie są za dobre na śnieg. Cóż począć, lepiej opanujesz uślizg tyłu :naughty:

Na śnieg polecam Dunlop SP Winter Sport 3D. Trakcja zajeb, trochę gorzej na mokrym w zakrętach.

Licze na to ze jak troche na nich pojezdze to bedzie lepiej :gwizdanie: moze po prostu bylo za***iście slisko na tych zakretach :)
Opublikowano

Masz Q i takie rzeczy opowiadasz :shocked: to ty chyba nie umiesz tym jeździć :przebiegly:

Ja przecież nie narzekam ;)

Chyba troszkę umiem co? :)

Umieć umiesz ale takie rzeczy to potrafi mój 15 letni bracik moim autem :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Tukan jak opanujesz niestabilną pupę to bedziesz :kox: kierownik, nie sztuka jechac autem które ciagnie jak po szynach, ja śmigam jak wiadomo RWD i czasami się spocę ale zabawa jest przednia, nie wiem od czego to zależy ale A6 S6, A6 2,5 TDI Q tył bardziej uciekał a B7 3.0 TDIQ szło jak po szynach, nawet ciężko było młynka zrobić

Opublikowano

Tukan jak opanujesz niestabilną pupę to bedziesz :kox: kierownik, nie sztuka jechac autem które ciagnie jak po szynach, ja śmigam jak wiadomo RWD i czasami się spocę ale zabawa jest przednia, nie wiem od czego to zależy ale A6 S6, A6 2,5 TDI Q tył bardziej uciekał a B7 3.0 TDIQ szło jak po szynach, nawet ciężko było młynka zrobić

To ze ucieka to spoko,ale ona mi zwiała przy 40 km/h,dlatego sie zastanowilem czy to takie opony czy tam był lód.Pojezdze na nich troche moze im sie polepszy a jak nie to beda jak znalazł na judasza :kox:
Opublikowano

Najlepszy jest lód którego nie widać, tzn asfalt czarny a w miejscu 120 km/h się pojawia a fizycznie jedzie się 20 km/h, już 2gi raz mi się to przydarzyło w ciągu tygodnia :wallbash:

Opublikowano

Masz Q i takie rzeczy opowiadasz :shocked: to ty chyba nie umiesz tym jeździć :przebiegly:

Umieć umiesz ale takie rzeczy to potrafi mój 15 letni bracik moim autem :cool1: :gwizdanie:

To co powinienem wykonać, żeby wzbudzić szacunek? :)
Opublikowano

Podwójnego tulupa,albo salto :decayed:
Opublikowano

Podwójnego tulupa,albo salto :decayed:

:polew: :polew:

Pojeździć ale nie po pustym parkingu bo tam to każdy potrafi :cool1:

Ps. Nie odpowiadam za żadne następstwa wynikłe z twoich prób :decayed:

:wink4:

Opublikowano

Nie wolno tak jeździć na drogach publicznych :shocked:;)

Umiem tylko Ritbergera :D

Opublikowano

to jest wykorzystanie Q, a nie kręcenie sie wokół słupka przy 20 km/h :decayed:

Opublikowano

Tak ale ten Pan łamie prawo i stwarza zagrożenie dla siebie i innych. To już wolę słupek i 20km/h a wcale nie było tak łatwo bo jak widać tam był lód, jedno przegięcie z gazem i sruuuu w krawężnik :)

Opublikowano

Nowy Ken Block z 2,3 turbo :polew:

Niestety 2,5 tdi tak nie wymiata :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:54_________________________________________________BTW teren zamknięty a nie droga publiczna :good:

Opublikowano

to jest wykorzystanie Q, a nie kręcenie sie wokół słupka przy 20 km/h :decayed:

I to jest pełna profeska :good: ale żeby aż tak wymiatać to trzeba mieć niestety coś więcej pod maską niż 1.8T :)[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:58_________________________________________________

Tak ale ten Pan łamie prawo i stwarza zagrożenie dla siebie i innych. To już wolę słupek i 20km/h a wcale nie było tak łatwo bo jak widać tam był lód, jedno przegięcie z gazem i sruuuu w krawężnik :)

Stwarza nie stwarza jak wiesz co robisz i robisz to z głową a przede wszystkim nie boisz się tego to jest niewielkie prawdopodobieństwo że coś się może stać choć lepiej nie krakać bo każdemu może się przytrafić... :)

Opublikowano

I to jest pełna profeska :good: ale żeby aż tak wymiatać to trzeba mieć niestety coś więcej pod maską niż 1.8T :)

1.9Tdi to "coś" więcej :polew:

Opublikowano

Nowy Ken Block z 2,3 turbo :polew:

Niestety 2,5 tdi tak nie wymiata :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:54_________________________________________________BTW teren zamknięty a nie droga publiczna :good:

Ciekawe czy Policja przyjęła by do wiadomości ten "teren zamknięty" :)