Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robi się to już plagą jak z m-power w BMW

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak tak widziałem takie S6 to kopciło na czarno przy zmianie biegu.

Pytam na radiu co to za esa

nie nie, to tylko znaczek :thumbdown:

diesel i jeszcze ośka

U mnie w Rykach taka jeżdzi bordo i ładna kierowniczka ja prowadzi :naughty:

akurat jechałem do Lublina ;)

Opublikowano

diesel i jeszcze ośka

akurat jechałem do Lublina ;)

wiec całkiem możliwe :naughty:

Opublikowano

diesel i jeszcze ośka

tamta akurat była czarna ale mało wazne w sumie;p

Opublikowano

Miałem Q, teraz mam ośke i jaki z tego morał?? NIGDY więcej ośki :doh1: :no: no chyba; ze w aucie zony :rolleyes: tam może być ośka.

Q to jest coś pieknego i ci co nie mieli okazji jęździć audi z tym napędem nigdy tego nie zrozumieją. Ile razy słysze jak moi znajomi coś tam komentują na temat zimy i narzekaja, że jechać nie idzie. Wtedy mówie krótko z Q takich problemów nie ma!!! ale oni swoje, że nawet Q w takim śniegu nie pomoże :wallbash: Ręcę opadają, tłumacze ze Q w takim śniegu jedzie jak czołg, ale oni dalej nie nie i nie :polew: więc odpuszczam bo wchodzic w temat z kimś kto nie miał okazji jechać Quattro to stracony czas :wallbash:

Tłumaczysz jak chłop krowie na rowie i oni tak tego nie załapia a udowodnic im nie mogę bo mam teraz ośke ;(

racja, ja ostatnio wyciagalem nissana terenowego z rowu :D

Opublikowano

Pany powiedzcie mi jak zachowuja sie wasze quattro na sliskich zimowych zakretach?.Wylatuje wam tyl czy raczej przód nie mowie tu o dużych predkosciach,czy moze trzyma sie jak po torach :mysli: Mialem opone 225/45/17 i nie bylo zle teraz załozylem 205/50/17 i d*pa lata jak szalona :rolleyes: czy opona która dosc długo byla nie uzywana musi sie rozjezdzic,przytrzec czy cos w tym stylu i potem sie jej poprawi :gwizdanie: czy bede drifterem do konca zimy :decayed:

Opublikowano

Jesli juz to bardziej przód moze wyciągnąć, co zauwazyłem u siebie, tyle że ja mam oponki juz ze swoim wiekiem :sick3:

Opublikowano

tyle że ja mam oponki juz ze swoim wiekiem :sick3:

no ja tez :wallbash: ale brak kasy w tym roku na nowe :evil:
Opublikowano

ja mam przód ciężki i potrafi ucieć

oponki nowe

Opublikowano

ja mam przód ciężki i potrafi ucieć

oponki nowe

No przód to norma V6 wazy.Mi głównie chodzi o to czy opony musza sie ulozyc jak dawno nie byly uzywane :mysli: bo pierwsze jazdy po zalozeniu mnie nie zadowalaja :kwasny: no chyba ze trafilem na sam lód pod sniegiem na zakretach :wallbash:
Opublikowano

Pany powiedzcie mi jak zachowuja sie wasze quattro na sliskich zimowych zakretach?.Wylatuje wam tyl czy raczej przód nie mowie tu o dużych predkosciach,czy moze trzyma sie jak po torach :mysli: Mialem opone 225/45/17 i nie bylo zle teraz załozylem 205/50/17 i pupa lata jak szalona :rolleyes: czy opona która dosc długo byla nie uzywana musi sie rozjezdzic,przytrzec czy cos w tym stylu i potem sie jej poprawi :gwizdanie: czy bede drifterem do konca zimy :decayed:

Ja jak za szybko wejdę to mi przód ale chwilę potem tył wyrównuje
Opublikowano

Nowe napewno, a czy używane to nie wiem...

Opublikowano

Pany powiedzcie mi jak zachowuja sie wasze quattro na sliskich zimowych zakretach?.Wylatuje wam tyl czy raczej przód nie mowie tu o dużych predkosciach,czy moze trzyma sie jak po torach :mysli: Mialem opone 225/45/17 i nie bylo zle teraz załozylem 205/50/17 i pupa lata jak szalona :rolleyes: czy opona która dosc długo byla nie uzywana musi sie rozjezdzic,przytrzec czy cos w tym stylu i potem sie jej poprawi :gwizdanie: czy bede drifterem do konca zimy :decayed:

masz lepsze opony na przodzie, a naleśniki z tyłu wiec pupa lata po zakrętach :cool1:

Opublikowano

masz lepsze opony na przodzie, a naleśniki z tyłu wiec pupa lata po zakrętach :cool1:

Niee z tylu sa opony które maja max 1 mm bierznika mniej jak z przodu,opony sa z auta 4x4 :wink4:
Opublikowano

Nie ma co gadać, na taką zimę to tylko kolce :D

Opublikowano

Masz Q i takie rzeczy opowiadasz :shocked: to ty chyba nie umiesz tym jeździć :przebiegly:

Opublikowano

Niee z tylu sa opony które maja max 1 mm bierznika mniej jak z przodu,opony sa z auta 4x4

Ta sama marka i typ opony? :mysli:

Pewnie nie, więc tamte zwyczajnie lepiej się spisywały na śniegu :gwizdanie:

Możesz zamienić koła przód z tyłem - z tyłu warto mieć lepszy bieżnik, co wcale nie jest takie oczywiste :cool1:

Opona nie musi się układać, docierać itp. Jest gotowa do pracy zaraz po założeniu :kox:

Opublikowano

Masz Q i takie rzeczy opowiadasz :shocked: to ty chyba nie umiesz tym jeździć :przebiegly:

Ja przecież nie narzekam ;)

Chyba troszkę umiem co? :)

Opublikowano

Niee z tylu sa opony które maja max 1 mm bierznika mniej jak z przodu,opony sa z auta 4x4

Ta sama marka i typ opony? :mysli:

Pewnie nie, więc tamte zwyczajnie lepiej się spisywały na śniegu :gwizdanie:

Możesz zamienić koła przód z tyłem - z tyłu warto mieć lepszy bieżnik, co wcale nie jest takie oczywiste :cool1:

Opona nie musi się układać, docierać itp. Jest gotowa do pracy zaraz po założeniu :kox:

Opony sa idento to chyba oczywiste ze takie maja byc :cool1:
Opublikowano

i kolce nic nie daja testuje od 2 lat i kiszka przy tej pogodzie