Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w q trza najpierw puścić gaz szarpnąć kierownicą i wtedy w piz... :tongue4

:no: ogien i juz lecisz bokiem :naughty:

proste :kox: pedał w podłoge i juz d*pa ucieka na bok :decayed:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zależy co pod maska :decayed:
Opublikowano

Silnik :polew: :polew: :decayed:
Opublikowano

Prawda jest taka, nie trudno wprowadzić auto w poślizg czy to będzie FWD,RWD czy Q, chodzi o to, żeby ten poślizg był jak najbardziej kontrolowany(czytaj: "przyjemny") i łatwy do wyjścia i tutaj napędu Quattro nic nie przebije! :evil:

Opublikowano

Prawda jest taka, nie trudno wprowadzić auto w poślizg czy to będzie FWD,RWD czy Q, chodzi o to, żeby ten poślizg był jak najbardziej kontrolowany(czytaj: "przyjemny") i łatwy do wyjścia i tutaj napędu Quattro nic nie przebije! :evil:

na śniegu tak

reszta to już napęd na tył

Opublikowano

na śniegu tak

Nie tylko na śniegu, na suchym również, tylko tu niech Ci odpowie Pan TUKAN, on ma kompetencje (czytaj: 265KM), żeby powiedzieć Ci, że jesteś w błędzie :)
Opublikowano

Na smiegu to latam jak chce,mokry asfalt na drodze mozna delikatnie bokami .Ale na suchym to juz inna liga :kwasny: auto wazy 1660kg ze mna ponad 1730kg wiec nawet nie próbowalem :wink4: jak bede mial kiedys jakis plac to mozna sprawdzic :) Na suchym to jedynie slidy z ostrego startu albo z rolki na pierwszym biegu

Opublikowano

eee tam. zostaję i tak przy ośce :przebiegly: też wszędzie wjedzie i zawsze wyjedzie, tyko trzeba wiedziec jak :kox:

Opublikowano

Silnik :polew: :polew: :decayed:

Taki

Xf7g0.jpg :mysli::naughty:

Opublikowano

Na smiegu to latam jak chce,mokry asfalt na drodze mozna delikatnie bokami .Ale na suchym to juz inna liga :kwasny: auto wazy 1660kg ze mna ponad 1730kg wiec nawet nie próbowalem :wink4: jak bede mial kiedys jakis plac to mozna sprawdzic :) Na suchym to jedynie slidy z ostrego startu albo z rolki na pierwszym biegu

ale wg mnie i tak szkoda auta na suchym :wink4:

Opublikowano

:no: to jest R10 ja mam V6 :decayed:[br]Dopisany: Styczeń 28, 2010, 08:17:55 _________________________________________________

ale wg mnie i tak szkoda auta na suchym :wink4:

Zgadzam sie ale czasem mozna :)
Opublikowano

na śniegu tak

Nie tylko na śniegu, na suchym również, tylko tu niech Ci odpowie Pan TUKAN, on ma kompetencje (czytaj: 265KM), żeby powiedzieć Ci, że jesteś w błędzie :)

przykro mi to mówić, ale sie nie znasz :decayed:

miałem quattrówy i mam rwd wiec wiem co mówie

zresztą wpisz sobie na YT słowo drift i zobacz jaki w wiekszosci samochody mają napęd

Opublikowano

RWD miazdzy cyce do driftu :kox:

Opublikowano

TUTORIAL: How to drift in FWD

oszczedność opon :polew:

Opublikowano

na śniegu tak

zresztą wpisz sobie na YT słowo drift i zobacz jaki w wiekszosci samochody mają napęd

No tak ale mówimy o kontroli i łatwości wyjścia z poślizgu a nie o zawodach driftu. Tam celowo mają tylny napęd, żeby te boki były jak najgłębsze i przy możliwie niskich prędkościach, co oczywiście nie oznacza, że to jest łatwe do kontrolowania :) Przykładem niech tu będą rajdy WRC, gdzie już dawno RWD odeszły w zapomnienie na rzecz 4x4
Opublikowano

na śniegu tak

No tak ale mówimy o kontroli i łatwości wyjścia z poślizgu a nie o zawodach driftu. Tam celowo mają tylny napęd, żeby te boki były jak najgłębsze i przy możliwie niskich prędkościach, co oczywiście nie oznacza, że to jest łatwe do kontrolowania :) Przykładem niech tu będą rajdy WRC, gdzie już dawno RWD odeszły w zapomnienie na rzecz 4x4

mieszasz strasznie, a wydaje mi sie że niepotrzebnie

jedno pytanie: miałeś samochód z napędem na tył ?

jeśli nie to nie ma o czy gadać, bo po prostu z racji tego że masz quattro masz też klapki na oczach i bedziesz chwalił swoje

jeśli miałeś to i tak Ci nie uwierze że Q na suchym lepiej wprowadzić w poslizg i go kontrolować ( z przyjemnością ) niż rwd :decayed:

Opublikowano

Ale ja mówię o wyprowadzaniu z poślizgu a nie wprowadzaniu w niego ;) Nie rozumiemy się... Napisałem w pierwszym wątku, że wprowadzić w poślizg auto jest łatwo bez względu na napęd, a mi chodzi o kontrolę auta w poślizgu i samo z niego wyjście. I tutaj nie ma bata na Q co poparłem tym, że w rajdach WRC najskuteczniejszymi są auta 4x4 bez względu czy to będzie na śniegu, asfalcie czy szutrze. Paniał czy dalej odbijamy piłeczkę? :)

Opublikowano

Ale ja mówię o wyprowadzaniu z poślizgu a nie wprowadzaniu w niego ;) Nie rozumiemy się... Napisałem w pierwszym wątku, że wprowadzić w poślizg auto jest łatwo bez względu na napęd, a mi chodzi o kontrolę auta w poślizgu i samo z niego wyjście. I tutaj nie ma bata na Q co poparłem tym, że w rajdach WRC najskuteczniejszymi są auta 4x4 bez względu czy to będzie na śniegu, asfalcie czy szutrze. Paniał czy dalej odbijamy piłeczkę? :)

skonczyłem dyskusję na ten temat bo nie odpowiedziałes na moje pytanie wiec sam sobie na nie odpowiedziałem :wink4:

chętnie zobacze jak bez problemu SAM wprowadzasz auto w poślig i je kontrolujesz z przyjemnością :decayed: bo co innego przekonac sie o czyms na własnes skórze, a co innego gadać tak bo słyszałem, widziałem w tv czy wydaje mi sie

koniec z mojej strony OT

Opublikowano

Może nie mam takiego doświadczenia jak Ty, bo za młody jestem, ale wyobraź sobie, że miałem do czynienia z RWD i FWD i zdanie swoje podtrzymuję.

Opublikowano

Tu moje ślizganie :>

Quattro :good:

Kolega mimo Q w sumie nic tu nie pokazał, takie rzeczy to ośką zrobi bez problemu, jak trafie na typa to nagram jak golfemIII w kombi na prostej leci cały czas bokiem trzymając go na jednej stronie bez tańca, dla mnie mega akcja jak na ośke :shocked:

I takie coś to już jest coś :good:

A4 Avant też tak potrafi :naughty: