Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dupowóz S4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z moja jest podobnie, lubi jeździć z tym ze jako pasażer....ale zeby wydawać na auto to już chyba jak każda kobita....

Najfajniejsze jest w tym wszystkim to ze moja żonka boi sie szybkiej jazdy, kiedyś miałem BMW e30 v6 i np przy 200km/h była w stanie sie popłakać, bo już było za szybko a z eska jest innaczej...inne wyciszenie auta itp powodują ze nigdy sie nie zapyta ile jade...czasami tylko stwierdzi ze coś chyba za szybko...:) :)

Opublikowano
  • Autor

Jako że sprzęgło jest niedostępne, mam chwilę czasu żeby pomyśleć o felgach... Myślałem o 235/40/18 (opony/felgi) nie wiem jaki wzór wybrać i jakie powinno być ET ? Auto do jazdy na codzień...

Opublikowano

Jako że sprzęgło jest niedostępne, mam chwilę czasu żeby pomyśleć o felgach... Myślałem o 235/40/18 (opony/felgi) nie wiem jaki wzór wybrać i jakie powinno być ET ? Auto do jazdy na codzień...

Seria ma 235/40r18 osadzenie et 45

Rozmiar bym zostawił ale u Mortiisa fele bardziej wystają i lepiej to na aucie wyglada,także jak możesz to et 35 powinno byc okej albo et 45 a pozniej dopasować dystansami

Ps.

Jaki czas musisz czekać na sprzęgło???

Opublikowano
  • Autor

Jutro Mortis zobaczy u swojego magika czy coś poradzi... Z sklepu chłopak pytał w LUKu i nie mają na stanie i nie wiedzą kiedy będą robić... Jak Mortis nie da rady to jest możliwość przerobienia tego co mam (kupiłem ale akurat nie pasuje do mojego modelu)

Opublikowano

Piękny samochud o dozym sercu V8 powodzenia w modach frajdy z jazdy pozdrawim

Opublikowano

Jutro Mortis zobaczy u swojego magika czy coś poradzi... Z sklepu chłopak pytał w LUKu i nie mają na stanie i nie wiedzą kiedy będą robić... Jak Mortis nie da rady to jest możliwość przerobienia tego co mam (kupiłem ale akurat nie pasuje do mojego modelu)

A żaden z chłopaków z forum nie ma?

Robiłem zakupy u kolegi dzika i towar jest na miejscu drugi dzień od wysyłki :)

A tak wg poznałem że kolega z okolic po Orlen Arenie [emoji14]

Opublikowano
  • Autor

Mam niestety jakieś nietypowe sprzegło... Według sklepów, zerowe stany magazynowe magazynowe.

Tak z Płocka :-) (dokładnie Borowiczki-Pieńki) wcześniej niebieskim subaru impreza ;-) latałem

Opublikowano

Darku a pytałeś bezpośrednio w serwisie,??

Pamiętasz jaka była sytuacja z fazatorem? Tobie w ASO mowili ze nie ma a w rybniku powiedzieli ze do 2 tyg mogą je sprowadzić....trzeba czasami brać poprawke

Opublikowano
  • Autor

Mortis mnie znów uratował :-)

Opublikowano

Darku nie przesadzaj :P a co do felg to ja obstaje przy swoim i nie bardzo mi się widzą :wink:

Opublikowano
  • Autor

Myślę teraz o takich jak Twoje ale 19ki. Albo z RS4 b7

Opublikowano
:)
Opublikowano
  • Autor

Sprzegło od Mortisa już do mnie jedzie :-D

Jedynie bije się z myślami 18ki czy 19ki... 19ki ładniej wyglądają, ale mało praktyczne. 18ki mniejsze ale komfort delikatnie lepszy...

Znalazłem coś takiego :)

x5phi7tk.jpg

Edytowane przez niebieski708

Opublikowano

Ładne :)

Opublikowano

Witam,
Bardzo ładna S4, a w dodatku z moich okolic! :D
Felgi ze zdjęcia jak najbardziej ok :thumbup1:

Opublikowano

Darku ja mam 18 bo tak seryjnie i u ciebie było wkładane, kumpel w b7 ma 19 i profil opony 35 ( masakra- bo mało odczuwalny komfort) ale wg mnie jeśli ma tym autem twoja żonka na co dzien jeździć , a zeby jej zębów nie wytluklo to szedlbym w kierunku 18 cali.....

Opublikowano

Darku moje zdanie na temat fel znasz :wink:

Opublikowano

Darku moje zdanie na temat fel znasz :wink:

Co to macie za tajemnice, Mortiis napisz co nie co na temat felunku

Jeździsz już Darku ???

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie... potrzebne są klucze serwisowe do rozkręcenia skrzyni...

W piątek mam wyjazd służbowy na dwa tygodnie więc.. lipa... a miało być tak pięknie...

Opublikowano

Wkładanie silnika i już problem... Nie polecam poduszek pod silnik silver project... Są wyższe o 2 cm od ori przez co kąty mocowania się rozchodzą i nie da się ich przykręcić. Zostaje nawiercić nowe dziury, albo zmodyfikować poduszkę. Ja robie drugą opcję...

akurat dzisiaj miałem je zamawiać, dobrze że doczytałem twój post. w takim razie jakie poduszki polecacie?