agent005 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam serdecznie Poszukuje dobrego instalatora w/w gratów najlepiej w Warszawie lub okolicach :> Przepraszam za OT jesli temat juz sie pojawił prosze tylko o linka dzieki i pozdrowienia Darek
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 zapraszamy na Spot do Arkadii - 5 m obok jest zakład Car Audio - wszystko Ci zrobia
agent005 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 zapraszamy na Spot do Arkadii - 5 m obok jest zakład Car Audio - wszystko Ci zrobia O widzisz jak nius i wszystko jasne - juz patrze kiedy najblizszy spot :> dzieki bardzo Darek
boberek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 a co ty chcesz zamontowac i gdzie ??
agent005 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 a co ty chcesz zamontowac i gdzie ?? BLAUPUNKT Hamburg MP57 + Głośniki samochodowe PIONEER TS-E130Ci (taką mam koncepcje - ale licze na pomoc + jakies niedrogie kable Jak widac nie jestem zadnym audiofilem tak wiec nie bede potrzebował zadnego pieca czy suba - ma to grac normalnie bez fajerwerkow Prosze ewentualnie o dobór głosników NIe mam pojecia wlasnie gdzie to zamontowac "adaho" napisał ze moze w arkadii dzieki i pozdr Darek
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Darek ale po co fajne fabryczne audio zastępować tymi Pionkami ? Pozatym w bagażniku masz już suba więc zmień radio na RNS-E i będziesz bardziej niż zadowolony. Zapraszam jutro na spocie na prezentacje jak gra mój fabryczny komplet tyle ze pod RNSem
agent005 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 Darek ale po co fajne fabryczne audio zastępować tymi Pionkami ? Pozatym w bagażniku masz już suba więc zmień radio na RNS-E i będziesz bardziej niż zadowolony. Zapraszam jutro na spocie na prezentacje jak gra mój fabryczny komplet tyle ze pod RNSem Dobra dzieki za info - chetnie jutro popatrze i posłucham jak to brzmi RNS-E mozesz pokazac jakas fotke Sub w bagazniku ????? no dobra wybacz lamerstwo audi mam od m-ca :> poczytam wiecej forum do jutra bede madrzejszy dzieki pozdr Darek
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 otwórz bagażnik - po prawej stronie masz otwierany boczek a pod nim powinieneś mieć subwoofer i wzmacniacz fabryczny. To naprawdę ładnie gra tyle ze pod dobrym sprzętem. Wrzuć w 'szukaj' RNS-E albo na allegro i wszystko znajdziesz :-)
adamooo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 montuj w arkadii..Filip daje rade z car audio..
agent005 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 otwórz bagażnik - po prawej stronie masz otwierany boczek a pod nim powinieneś mieć subwoofer i wzmacniacz fabryczny. To naprawdę ładnie gra tyle ze pod dobrym sprzętem. Wrzuć w 'szukaj' RNS-E albo na allegro i wszystko znajdziesz :-) Dzieki dzieki juz prawie wszystko wiem jeszcze jutro rano sprawdze dokladnie ten subwoofer i wzmacniacz RNS-E juz widze 1500 pln niestety trzeba wyłozyc ale mam nadzieje ze radio "concert" uda mi sie sprzedac i jakos dam rade Ta wiec dzieki i do zobaczenia jutro w arkadii pozdr Darek
boberek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 concerty wmiare szybko schodzą PS nie kazde audi ma 10 głosników lexpar ma tylko przód chyba ale ja bym nie pakował sie w badziewne pionnery i radia napewno bym nie zmianił chyba ze na RNSa
agent005 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 concerty wmiare szybko schodzą PS nie kazde audi ma 10 głosników lexpar ma tylko przód chyba ale ja bym nie pakował sie w badziewne pionnery i radia napewno bym nie zmianił chyba ze na RNSa No dobra dzieki za info - wyleczyłem sie z pionnerów - a mozesz napisac w co ewentualnie moge sie zaopatrzyc ?? RNS-E'a tak mysle juz o tym intensywnie "adaho" mnie nastroił pozytywnie Jeszcze małe pytanko - W jakiej cenie montaz RNS-a na miescie ??? dzieki pozdr darek
boberek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 hmm około 300 a 500 zł + klimatronik ale spokojnie jestes wstanie to samemu zrobić jesli nie masz 2 lewych rąk ;P wszytsko jest opisane w dziale RNS A do Z
agent005 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 hmm około 300 a 500 zł + klimatronik ale spokojnie jestes wstanie to samemu zrobić jesli nie masz 2 lewych rąk ;P wszytsko jest opisane w dziale RNS A do Z Boberek prosze napisz co myslisz o zmieniarce MP3 lub kart pamieci do radia "concert" bo generalnie wlasnie o te MP3 mi chodzi :> pozdr darek
boberek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 zmieniarke kup sobie oryginalna na CD 6 szt wsadzisz ja do bagarka i bedzie wszytsko ładnie pieknie grać żadne MP3 nie zastąpi ci CD co do głosników to daj sobie spokój jest masz fabryczna instalacje liczacą 10 głosników to sobie drauj ;P za duzo zabawy zeby to przekładać [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 16:14_________________________________________________http://www.allegro.pl/item470381966_zmieniarka_6cd_audi_wv_skoda_seat.html
boseron Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 a ja mam pytanie jestem posiadaczem b6 AVF z 2003 r avant i nie bardzo wiem ile mam głośników, napewno z przodu na dole i u góry czyli 4 i w bagazniku z prawej strony głośnik ze wzmacniaczem który nie gra i w drzwiach tylnych tez nie gra nic, czy wszystkie głośńiki w samochodzie sa podpięte pod ten wzmacniacz w bagazniku orginalny czy tylko ten jeden basowy i drugie pytanie mam radio fabryczne audi chorus na kasete to chyba chorus 2 czy jak go wyjme to mi go zakoduje bo nie mam kodu i gdzie szukac przyczyny ze tył wogóle nie gra?
Rekomendowane odpowiedzi