Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Montaż radia + głosniki+kable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Poszukuje dobrego instalatora w/w gratów najlepiej w Warszawie lub okolicach :>

Przepraszam za OT jesli temat juz sie pojawił prosze tylko o linka :)

dzieki i pozdrowienia

Darek

Opublikowano

zapraszamy na Spot do Arkadii - 5 m obok jest zakład Car Audio - wszystko Ci zrobia :hi:

Opublikowano

zapraszamy na Spot do Arkadii - 5 m obok jest zakład Car Audio - wszystko Ci zrobia :hi:

O widzisz jak nius i wszystko jasne - juz patrze kiedy najblizszy spot :>

dzieki bardzo

Darek

Opublikowano

a co ty chcesz zamontowac i gdzie ??

Opublikowano

a co ty chcesz zamontowac i gdzie ??

BLAUPUNKT Hamburg MP57 + Głośniki samochodowe PIONEER TS-E130Ci (taką mam koncepcje - ale licze na pomoc :) + jakies niedrogie kable

Jak widac nie jestem zadnym audiofilem tak wiec nie bede potrzebował zadnego pieca czy suba :) - ma to grac normalnie bez fajerwerkow

Prosze ewentualnie o dobór głosników

NIe mam pojecia wlasnie gdzie to zamontowac "adaho" napisał ze moze w arkadii :)

dzieki i pozdr

Darek

Opublikowano

Darek ale po co fajne fabryczne audio zastępować tymi Pionkami ? Pozatym w bagażniku masz już suba więc zmień radio na RNS-E i będziesz bardziej niż zadowolony. Zapraszam jutro na spocie na prezentacje jak gra mój fabryczny komplet tyle ze pod RNSem

Opublikowano

Darek ale po co fajne fabryczne audio zastępować tymi Pionkami ? Pozatym w bagażniku masz już suba więc zmień radio na RNS-E i będziesz bardziej niż zadowolony. Zapraszam jutro na spocie na prezentacje jak gra mój fabryczny komplet tyle ze pod RNSem

Dobra dzieki za info - chetnie jutro popatrze i posłucham jak to brzmi :) RNS-E mozesz pokazac jakas fotke

Sub w bagazniku ????? no dobra wybacz lamerstwo audi mam od m-ca :> poczytam wiecej forum do jutra bede madrzejszy :decayed:

dzieki pozdr

Darek

Opublikowano

otwórz bagażnik - po prawej stronie masz otwierany boczek a pod nim powinieneś mieć subwoofer i wzmacniacz fabryczny. To naprawdę ładnie gra tyle ze pod dobrym sprzętem.

Wrzuć w 'szukaj' RNS-E albo na allegro i wszystko znajdziesz :-)

Opublikowano

montuj w arkadii..Filip daje rade z car audio..

Opublikowano

otwórz bagażnik - po prawej stronie masz otwierany boczek a pod nim powinieneś mieć subwoofer i wzmacniacz fabryczny. To naprawdę ładnie gra tyle ze pod dobrym sprzętem.

Wrzuć w 'szukaj' RNS-E albo na allegro i wszystko znajdziesz :-)

Dzieki dzieki juz prawie wszystko wiem jeszcze jutro rano sprawdze dokladnie ten subwoofer i wzmacniacz

RNS-E juz widze :) 1500 pln niestety trzeba wyłozyc ale mam nadzieje ze radio "concert" uda mi sie sprzedac

i jakos dam rade

Ta wiec dzieki i do zobaczenia jutro w arkadii :)

pozdr

Darek

Opublikowano

concerty wmiare szybko schodzą :)

PS nie kazde audi ma 10 głosników :)

lexpar ma tylko przód chyba :)

ale ja bym nie pakował sie w badziewne pionnery :)

i radia napewno bym nie zmianił chyba ze na RNSa

Opublikowano

concerty wmiare szybko schodzą :)

PS nie kazde audi ma 10 głosników :)

lexpar ma tylko przód chyba :)

ale ja bym nie pakował sie w badziewne pionnery :)

i radia napewno bym nie zmianił chyba ze na RNSa

No dobra dzieki za info - wyleczyłem sie z pionnerów :) - a mozesz napisac w co ewentualnie moge sie zaopatrzyc ??

RNS-E'a tak mysle juz o tym intensywnie "adaho" mnie nastroił pozytywnie

Jeszcze małe pytanko - W jakiej cenie montaz RNS-a na miescie ???

dzieki pozdr

darek

Opublikowano

hmm około 300 a 500 zł :) + klimatronik :)

ale spokojnie jestes wstanie to samemu zrobić :)

jesli nie masz 2 lewych rąk ;P

wszytsko jest opisane w dziale RNS A do Z

Opublikowano

hmm około 300 a 500 zł :) + klimatronik :)

ale spokojnie jestes wstanie to samemu zrobić :)

jesli nie masz 2 lewych rąk ;P

wszytsko jest opisane w dziale RNS A do Z

Boberek prosze napisz co myslisz o zmieniarce MP3 lub kart pamieci do radia "concert" bo generalnie wlasnie o te MP3 mi chodzi :>

pozdr

darek

Opublikowano

zmieniarke kup sobie oryginalna na CD 6 szt :)

wsadzisz ja do bagarka i bedzie wszytsko ładnie pieknie grać :)

żadne MP3 nie zastąpi ci CD :)

co do głosników to daj sobie spokój jest masz fabryczna instalacje liczacą 10 głosników to sobie drauj ;P za duzo zabawy zeby to przekładać ;)

[br]Dopisany: 29 Październik 2008, 16:14_________________________________________________http://www.allegro.pl/item470381966_zmieniarka_6cd_audi_wv_skoda_seat.html

Opublikowano

a ja mam pytanie jestem posiadaczem b6 AVF z 2003 r avant i nie bardzo wiem ile mam głośników, napewno z przodu na dole i u góry czyli 4 i w bagazniku z prawej strony głośnik ze wzmacniaczem który nie gra i w drzwiach tylnych tez nie gra nic, czy wszystkie głośńiki w samochodzie sa podpięte pod ten wzmacniacz w bagazniku orginalny czy tylko ten jeden basowy i drugie pytanie mam radio fabryczne audi chorus na kasete to chyba chorus 2 czy jak go wyjme to mi go zakoduje bo nie mam kodu i gdzie szukac przyczyny ze tył wogóle nie gra?