grzegorz_grzechu Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam Jako, że dużo podróżuję korzystając z nawigacji, yanosika i rozmawiając przez telefon (oczywiście na głośnomówiącym) korzystając jedynie z telefonu, postanowiłem wymyślić jakiś sposób aby zamontować tablet. Kombinując, wymyśliłem taki sposób przymocowania uchwytu: Nie wiem czy Wam przypadnie do gustu, ale dla mnie super. Można wykręcić tą gumę i wtedy zostaje mała tubka. Kilka zdjęć: Jeszcze muszę kupić interfejs z bluetooth i będę mógł na bieżąco kasować błędy.
rysuchom Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witaj grzegorz-grzechu.Twój pomysł na mocowanie nawigacji jast OK,ale niestey z fotek nie wiele widać jak to jest zamocowane ,do czego, co jest potrzebne i gdzie punkt mocowania. Czy po demontazu zostaje jakis widoczny ślad.Opisz to dokładnie lub przeslij na priva.Pozdrawiam.Ryszard.
grzegorz_grzechu Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Użyłem uchwytu który miałem do nie używanej kamery samochodowej. Konieczne było zrobienie dziury w plastiku i przełożyłem przez nią jedną z trzech końcówek. skręciłem to śrubką i odciąłem resztę śrubki. Po zdemontowaniu muszę zostawić tą część, która jest skręcona na stałe i wygląda to jak na zdjęciach
rysuchom Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dzięki,uważam jednak,że robienie dziury w plastiku to drastyczna ingerencja.Pozdrawiam.
BeyerBrown Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Fajny patent z tym uchwytem Tę górną część ramki idzie kupić osobno a jej wymiana jest bardzo prosta w razie wu Gorzej jakby trzeba było wiercić w kokpicie...
jacek70 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dobry i ciekawy pomysł. Wezmę pod uwagę.
grzegorz_grzechu Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Na wiercenie w kokpicie bym sie nie zdecydował. Nie wiedziałem czy wyjdzie, dlatego szukałem miejsca, które można szybko i tanio wymienić
jacek70 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Też jestem za mocowaniem bez wierceń, klejów i tego typu zabiegów. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez jacek70
Rekomendowane odpowiedzi